Τάσος Τρύφωνος: «Κάνουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα, είναι εξαντλητικό πολύ»

Πως προλαβαίνει ο Τάσος Τρύφωνος, γυρίσματα για δύο καθημερινά τηλεπαιχνίδια σε ΕΡΤ και ΑLPHA, καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή και εβδομαδιαίο «Tετ-α-τετ»;

Ο Τάσος Τρύφωνος φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με νέα ματιά» με τον Κώστα Λασκαράτο και τον Ευτύχη Γρυφάκη.

Ο Κύπριος παρουσιαστής, ο οποίος μετακόμισε από τον ΣΚΑΪ στην Κρατική Τηλεόραση με τον «Αδύναμο Κρίκο» μίλησε για τα γυρίσματα που ξεκινούν, την ώρα μετάδοσης της εκπομπής και όλες τις αλλαγές που θα δούμε.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, το πώς καταφέρνει να φέρνει εις πέρας, όλες αυτές τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλα!

Γυρίσματα για το καθημερινό παιχνίδι στον Αlpha Κύπρου The chase», την εβδομαδιαία εκπομπή «Tετ-α-τετ»,  το καθημερινό τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ «Aδύναμος κρίκος» και την καθημερινή ραδιοφωνική πρωινή του εκπομπή.

Είναι ένα ασταμάτητο, δημιουργικό, παραγωγικό… πολυεργαλείο!

«Από Σεπτέμβριο, ο “Αδύναμος Κρίκος” θα είναι εδώ στην ΕΡΤ καθημερινά. Στις 19.00 θα προβάλλεται η εκπομπή, αν κατάλαβα καλά κι αν δεν αλλάξει κάτι. Ελπίζω ότι θα κρατάμε καλή παρέα στους τηλεθεατές» ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Εγώ έχω ένα καρμικό με την ΕΡΤ. Όταν ήμουν μικρός, ανέκαθεν ήμουν τηλεορασάκιας. Και λέω κοίταξε να δεις που μετά από τόσα χρόνια, θα είμαι στην ΕΡΤ κάθε απόγευμα. Ξεκινάμε αύριο τα γυρίσματα. Κάνουμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα, είναι εξαντλητικό πολύ και πρέπει να ξέρεις εκείνη την ώρα τι απαντάνε. Πρέπει να προσέξεις να μην ξεφεύγεις από τα όρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Με νέα ματιά».

πηγή: Reporter