Τελειώνει το σίριαλ στην ΕΔΕΚ – Ψηφίζουν αύριο για νέο Πρόεδρο

79

Στις κάλπες αύριο Κυριακή, 1η Ιουνίου οι ΕΔΕΚίτες, για να εκλέξουν νέο πρόεδρο του κόμματος.

Θυμίζουμε ότι την προεδρία διεκδικούν οι Διομήδης Διομήδους και ο Νίκος Αναστασίου, ενώ προηγουμένως είχαν εκφράσει ενδιαφέρον κι άλλα πρόσωπο που εν τέλει απέσυραν την υποψηφιότητά τους.

Η προεδρία στην ΕΔΕΚ είχε εξελιχθεί σε ένα μικρό σίριαλ, μετά την αναπάντεχη ανακοίνωση του Μαρίνου Σιζόπουλου ότι εγκαταλείπει την θέση, ωστόσο το τελευταίο επεισόδιο θα γραφτεί αύριο και έπειτα αναμένεται να φυσήξει νέος αέρας στο κόμμα.

Ο κ. Διομήδους, παρουσίασε πρόταση και το πλάνο δράσης του, τα οποία έχουν ορίζοντα δύο ετών. Αυτό ανέφερε ο υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΔΕΚ, Διομήδης Διομήδους, στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου που παρέθεσε την Παρασκευή. Παράλληλα, ανέφερε ότι στην περίπτωση εκλογής του έχει συμφωνήσει με τον μεμονωμένο σοσιαλιστή Βουλευτή, Κωστή Ευσταθίου, να δρομολογήσουν τη διαδικασία επιστροφής του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΕΔΕΚ.

Ο κ. Αναστασίου θυμίζουμε ότι κατέρχεται στις εν λόγω εκλογές με την στήριξη τριών προσώπων που προηγουμένως είχαν εκφράσει επιθυμία για να διεκδικήσουν την προεδρία, ωστόσο στην συνέχεια την απέσυραν. Πρόκειται για τους κ. Χαννίδη, κ. Μυριάνθους και κ. Σολομωνίδη.

πηγή: OMEGALIVE