Θανατηφόρο – Λεμεσός: Επέστρεφε από το μεροκάματο η άτυχη Marta

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης, όταν το όχημα του συγκρούστηκε βίαια με το όχημα της 62χρονης Marta Tyorjanne Tofei, από την Ουγγαρία, η οποία έχασε τη ζωή της.

Εκτιμάται ότι, αυξημένη ταχύτητα, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης ήταν οι αιτίες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου, δήλωσε ο Βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς.

Στις δηλώσεις του, ο Βοηθός υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, ανέφερε ότι, σύμφωνα με μαρτυρία, ένα εκ των δυο οχημάτων κινείτο με αυξημένη ταχύτητα, η οποία ήταν και η κύρια αιτία του βίαιου εμβολισμού του άλλου οχήματος. Παράλληλα, πρόσθεσε, εξετάζεται μαρτυρία ότι ένα από τα οχήματα παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στην φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ με την οδό Παναγιώτη Τσαγγάρη.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Καφάς είπε ότι η άτυχη 62χρονη εργαζόταν σε εστιατόριο και την ώρα του τροχαίου επέστρεφε στην οικία της.

Δείτε τις δηλώσεις του:

πηγή: OMEGALIVE