Θέλει να τα φέρει όλα… τούμπα!

Δεν θα είναι άσχημη μία ισοπαλία στον επερχόμενο ντέρμπι κορυφής του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα, όμως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επαναλάβουν την μεγάλη επιτυχία της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και να τα φέρουν και πάλι όλα… τούμπα.

Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα προβεί σε αλλαγή σχήματος ο Πάολο Τραμετσάνι, που δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει το 3-5-2. Αν και ο κόσμος πιέζει για να αλλαχτεί το σχήμα, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε καλύτερη θέση ο Γιάκολις, εντούτοις η απουσία του Πραξιτέλη Βούρου αφήνει την ομάδα χωρίς καθαρόαιμο δεξί μπακ, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατο να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε σχήμα με 4 πίσω.

Φυσικά ο Ιταλός προπονητής που έχει επωμιστεί την ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του, αλλά και την κριτική για τις «γκέλες» της τελευταίας περιόδου, νιώθει την πίεση, νιώθει όμως πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα με μια (ακόμα) μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι στο Τσίρειο αποτελεί μια καλή ευκαιρία και για τον ίδιο, ώστε να επαναφέρει το καλό κλίμα στους οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: balla.com.cy