Θέλει να πληρώσουν οι συκοφάντες ο Λιλλήκας

 


«Αντιλαμβάνομαι ότι το κατεστημένο επιδιώκει με κάθε τρόπο να ανακόψει την πρωτοφανή δυναμική της υποψηφιότητας μου, η οποία στηρίζεται από τους πολίτες.

Σήμερα, για ακόμα μια φορά αποκαλύπτεται η πλήρης αλήθεια και αποδεικνύεται ποιοι με ποταπά κίνητρα, ψέματα και συκοφαντικά δημοσιεύματα επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες, λίγες μόνο μέρες πριν τις Προεδρικές Εκλογές», πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού με επιστολή του προς το Υπουργείο Εμπορίου, ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου 2013, γράφει «δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε συνεργασία του Οργανισμού με την εταιρεία MARKETWAY… Δεν έχει διαπιστωθεί η εταιρεία MARKETWAY να συνδέεται με οποιαδήποτε άλλα νομικά πρόσωπα».

«Ο Υπουργός Εμπορίου με επιστολή του προς τη Βουλή, ημερομηνίας 7 Φεβρουαρίου 2013, γράφει ότι η μόνη συνεργασία που η εταιρεία MARKETWAY είχε με το Υπουργείο και τους Ημικρατικούς Οργανισμούς που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του, ήταν με την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις 17 Δεκεμβρίου 2008. Δηλαδή 2,5 χρόνια μετά που αποχώρησα από το Υπουργείο και 1,5 χρόνο μετά την αποχώρηση μου από την Κυβέρνηση», συμπλήρωσε.

Η συνεργασία, συνέχισε, έγινε επί της σημερινής Κυβέρνησης.

«Αυτή τη φορά όμως –και θέλω να το κάνω σαφές– δεν θα αρκεστώ σε μια απολογία ενώπιον Δικαστηρίου για τις συκοφαντίες και τους τόνους λάσπης που εκτοξεύουν σε βάρος μου. Αυτή τη φορά, οι συκοφάντες πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν“, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ