Θες μια έξυπνη ανανέωση στο χώρο σου; Η Ksilart δίνει στους αναγνώστες μας εκπτωτικό κουπόνι 20€ για να κάνετε την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση!

Ένας νέος τρόπος διακόσμησης! 

Βαρεθήκατε να διακοσμείτε τους τοίχους σας με βαρετούς πίνακες; Έχουμε λύσεις που θα σας αρέσουν!

Η εταιρεία μας Ksilart κατασκευάζει χειροποίητους παγκόσμιους χάρτες που θα ομορφύνουν το σαλόνι, το γραφείο, το παιδικό δωμάτιο ή όποιο χώρο θέλετε, με ένα διαφορετικό τρόπο απο τους συνηθισμένους. Παρά το γεγονός ότι είμαστε νεοσύστατη εταιρεία, έχουμε ήδη κάνει πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία και αυτό γιατί η ποιότητα της δουλειάς και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια είναι απαράμιλλη. Όλα μας τα υλικά είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον και πέρα απο το χάραγμα με λέιζερ, όλη η διαδικασία κατασκευής του προϊόντος γίνεται εντελώς χειροποίητα.

Η τοποθέτησή του είναι απλή, διασκεδαστική και θα εμπλουτίσει τις γεωγραφικές σας γνώσεις!

Οι χάρτες μας διατίθονται σε τρία μεγέθη, τρείς εκδόσεις (Blank,Standard,Premium) και πολλούς συνδιασμούς χρωμάτων και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας αρέσει!

Μπορείτε να διαλέξετε ένα απο τα χρώματα εμποτισμού όπως ο συνδιασμός Walnut, για  όσους προτιμούν να φαίνονται τα “νερά” του ξύλου,

ή να επιλέξετε κάποιο μονόχρωμο, όπως το πιο δημοφιλές για την Ευρώπη, Obsidian

Για τους λάτρεις των πιο έντονων και μοντέρνων χρωμάτων υπάρχει και η συλλογή των ακρυλικών με ακόμα περισσότερες  επιλογές όπως το Urban Camo. Διατίθονται συνδυασμοί και για παιδικά δωμάτια.

Εννοείται πως δεν έχουμε ξεχάσει την Ελλάδα μας, την οποία έχουμε σε μορφή κάδρου για να κρεμάσετε στον τοίχο σας σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, με κορυφαία την πανέμορφη βαθυμετρική.

Για να δείτε και τους υπόλοιπους συνδιασμούς ξύλινων χαρτών και μερικά ακόμη προϊόντα διακόσμησης, επισκεφθείτε το σάιτ μας ksilart.com


Πάρε έκπτωση 20€ στην παραγγελία σου με τον κωδικό: APR-MA20

* Η έκπτωση ισχυεί για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν εντός των μηνών Απρίλιο και Μάιο 2024. Για περισσότερα επικοινωνήστε με την ksilart.com