Θλίψη για τον 21χρονο Γιώργο από το Ζύγι: «Ένα από τα καλύτερα μωρά…»- Σήμερα η κηδεία

Στο μαύρα ντύθηκε το Ζύγι μετά τον θάνατο του 21χρονου Γιώργου Σοφοκλέους, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρα σύγκρουση στην επαρχία Λάρνακας.

Σε ανάρτηση στο Facebook η κοινότητα του Ζυγίου αναφέρει: «Το χωριό μας σήμερα πενθεί ένα από τα καλύτερα μωρά!!! Στο καλό Γιώργο μου!!! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να δίνει κουράγιο στην οικογένεια σου!!! Σ’ αγαπάμε πολύ και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Υπενθυμίζεται ότι η οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.55 Σάββατο βράδυ, όταν μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 21χρονος, στην οδό Σταυροδρομίου (έδαφος Καλαβασού), με πορεία από Ζύγι προς Καλαβασό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο έρεισμα του δρόμου, στη συνέχεια διαδοχικά σε μεταλλική περίφραξη οικίας και σε δενδρύλλια, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής, εκτινάχθηκε στον αέρα με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυλή παρακείμενης οικίας.

Ο τραυματισμός του 21χρονου μοτοσικλετιστή ήταν θανάσιμος (παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του).

Στη μοτοσικλέτα ξέσπασε φωτιά μετά τη πρόσκρουση με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Καλείται το κοινό εάν γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λάρνακας ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

πηγή: SIGMALIVE