Θλίψη για τον Χρυσόστομο: «Πήγε να συναντήσει τον πατέρα του» – Την Τρίτη το τελευταίο αντίο

Πενθεί ο Λυθροδόντας μετά τον χαμό του νεαρού Χρυσόστομου Κούβαρου, τα όνειρα του οποίου «έσβησαν» στην άσφαλτο μετά από θανατηφόρα τροχαία οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου.

«Πάντοτε μου είναι δύσκολο να αναρτώ δυσάρεστες ειδήσεις, μα σήμερα μου είναι δυσκολότερο γιατί θα αναρτήσω τον χαμό ενός νέου παιδιού από το χωριό μας, που έσβησαν τα όνειρα του για την ζωή, χθές το απόγευμα μετά από ένα τραγικό δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του.

Ο Χρυσόστομος Κούβαρος σε ηλικία μόλις 27 ετών, πήγε χθές να συναντήσει τον πατέρα του Βαρνάβα που έχασε τρία χρόνια σχεδόν πριν. Τι μπορούμε να πούμε στην τραγική μητέρα Μάρω, στα αδέλφια στους άλλους συγγενείς και φίλους; Τα λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις χάνονται και μένουν οι σκέψεις και οι θλίψεις στα πρόσωπα μας.

Κουράγιο σε όλους που τον έζησαν και τον γνώρισαν και ΑΙΩΝΙΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.

Εμείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους υπόλοιπους συγγενείς.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη στις 4 το απόγευμα και αντί στεφάνων παράκληση να γίνονται εισφορές προς την οικογένεια όπου θα αποφασίσει η ίδια πως θα τις διαθέσει», αναφέρεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την αυτούσια:

πηγή: OMEGALIVE