Θλίψη στην οικογένεια Παυλίδου: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Νιόβης Χαραλάμπους (ΕΙΚΟΝΑ)

Η συγκινητική ανάρτηση

Έφυγε από τη ζωή, η μητέρα της Νιόβης Χαραλάμπους, θεία της Χριστίνας Παυλίδου, αδελφή της αείμνηστης μητέρας της, Άλκηστις Παυλίδου.

Μέσα από τις αναρτήσεις τους , η Νιόβη και η Χριστίνα αποχαιρέτουν την αγαπημένη την Μαρία Μιχα, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Θα βάλει τα μεταξωτά και θα φυσάει
Η Μίχα μου η Μίχα μας
Γειά σου μπέμπα μου», έγραψε η Νιοβη με την Χριστίνα σε ανάρτηση της να γράφει: «Θεια μου, υπέροχο μου πλάσμα, καλό σου ταξίδι…Η αδελφή σου η Άλκηστη σε περιμένει…καλό παράδεισο, Αγαπώ σε…».

Αυτούσια η αναρτήσεις τους:


«1976… Περιμένουμε στο αεροδρόμιο την άφιξη του αγαπημένου θείου Νίκου μαζί με την κοπέλα του! Μας έχει προϊδεάσει ότι πρόκειται για καλλονή! Εγώ έξι χρονών, η αδερφή του Άλκηστις, η Ελενίτσα η ξαδέρφη του και η γιαγιά Χρυστάλλα μαμά του, αναμένουμε να δούμε ποια είναι αυτή η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά… Αυτό που αντικρίσαμε ήταν πέρα από κάθε φαντασία… Στα δικά μου τα μάτια ήταν η νεράιδα του παραμυθιού, ένα πλάσμα εξωπραγματικό! Ψηλή, με κόκκινα λαμπερά μαλλιά μέχρι τη μέση της, αλαβάστρινο δέρμα και πράσινα σπινθηροβόλα μάτια! Μου κόπηκε η ανάσα! Ήταν η θεία μου αυτή; Εννοείται ότι την «ερωτεύτηκα» και ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της! Είχε και ένα τρόπο να μαγεύει τους γύρω της, το άρωμα της, η αύρα της, το χιούμορ ,οι γνώσεις της,η γοητεία που εξέπεμπε!!Θυμάμαι να με παίρνει απο το χέρι και να πηγαίνουμε βόλτες κάτω στην Λήδρας(τότε δεν ήταν πεζόδρομος)και να γίνεται πραγματικά χαμός όπου περνούσαμε(δεν ήμουν μόνο εγώ που την έβλεπα σαν νεράιδα)!!Κορναρίσματα,επιφωνήματα θαυμασμού…Την θυμάμαι πάνω στη σκηνή…έβγαινε και λες ένα απόκοσμο φως την έλουζε,δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια απο πάνω της….Ερμήνευσε σπουδαίους ρόλους,άφησε την σφραγίδα της στην ιστορία του κυπριακού θεάτρου και οχι μόνο!!
Θεια μου,υπέροχο πλάσμα καλό σου ταξίδι!Η αδελφη σου η Αλκηστη σε περιμένει!!
Καλο Παραδεισο!Αγαπω σε❤️