Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα, 7 Δεκεμβρίου

Κριός
Τηρουμένων των αναλογιών, έχεις την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις τις ευχάριστες αλλαγές που ήθελες, αν μάλιστα είσαι γεννημένος τον Μάρτιο τότε περνάς σταδιακά σε μια περίοδο που αναζητάς την ταυτότητά σου μέσα από το πρίσμα των σχέσεών σου.

Ταύρος
Ο Ερμής περνά από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα είναι πιθανό πως προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων.

Δίδυμοι
Η σημερινή ημέρα είναι θετική για εσένα, καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Καταφέρνεις και πείθεις πάντως τους άλλους με τα επιχειρήματά σου, αυτές οι μέρες όμως έχουν μπόλικη ένταση, γίνεται όμως καύσιμο για να πας παρακάτω.

Καρκίνος
Θέλεις να μηδενίσεις το «κοντέρ» μέσα σου και να ξεκινήσεις ξανά, μολονότι θα πρέπει να δεις βαθιά μέσα σου κάποιες επίπονες αλήθειες. Επίσης, ο ανάδρομος Άρης σε αναγκάζει να κάνεις κάποια βήματα πίσω ώστε να δεις τι πρέπει να διορθώσεις από το πρόσφατο (ή και το μακρινό παρελθόν σου).

Λέων
Αυτές τις μέρες οι άλλοι δυσκολεύονται πολύ να λειτουργήσουν αλλά εσύ είσαι στο στοιχείο σου. Η μέρα σήμερα δίνει μάλιστα ευκαιρίες για να υλοποιήσεις τα θέλω σου, αρκεί να μην βιάζεσαι και να μην κάνεις κάποια κίνηση που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα σου, καθώς τότε βγαίνεις ζημιωμένος.

Παρθένος
Κάνεις μια παύση από την «φασαρία» που υπάρχει γύρω σου και θέλεις να αφουγκραστείς την δική σου φωνή. Ενδεχομένως να ψάχνεις ένα σημάδι, σημείωσε λοιπόν απόψε τα όνειρα που θα δεις. Γενικότερα πάντως ο Άρης ανάδρομος μπορεί να σε παρασύρει σε βιασύνες και… γκάφες. Η λύση λοιπόν σήμερα είναι να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή.

Ζυγός
Έχεις όρεξη να πετύχεις τους νέους στόχους που θέτεις και φίλοι σε βοηθούν να τους πετύχεις. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

Σκορπιός
Με τη Σελήνη στους Διδύμους το πρόγραμμα είναι γεμάτο με όσα πρέπει να βάλεις σε σειρά, βάζοντας τις υποθέσεις σου σε τάξη. Επίσης, σήμερα ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

Τοξότης
Πινελιές αισιοδοξίας αρχίζουν ήδη να φωτίζουν αυτή τη μέρα για σένα, ήδη από το ξεκίνημά της. Κάποια ευχάριστα νέα σου φτιάχνουν το κέφι, ενώ μπορείς πιο άνετα να φέρεις τους άλλους με τα νερά σου και να βρεις συμβιβαστικές λύσεις στα αδιέξοδα που σε είχαν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό. Πρόσεξε όμως την υγεία σου αυτές τις μέρες με τον Άρη ανάδρομο.

Αιγόκερως
Αν έχεις κάποιο δημιουργικό πλάνο στα σκαριά, τότε να είσαι αντικειμενικός. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

Υδροχόος
Η Σελήνη από τους Διδύμους σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου, κάτι που πολλές φορές κάνεις με ακραίο τρόπο: είτε δεν αναγνωρίζεις τα λάθη που σου αναλογούν, είτε κάνεις πολύ σκληρή κριτική.

Ιχθείς
Η αντοχή σου για γκρίνιες και έντονες διαφωνίες στο κοντινό σου περιβάλλον είναι σχεδόν μηδαμινή. Παρόλα αυτά ο Ερμής από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.

Πηγή: astropedia.gr