Τίμησε τη μνήμη του Μαραντόνα ο Μουρίνιο (Βίντεο)

Με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα στη Νάπολη, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, με τον οποίο είχαν άριστες σχέσεις.

Σε μια κίνηση που δείχνει ότι κυρίως δεν ξεχνά τους ανθρώπους τους οποίους είχε άριστες σχέσεις προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός τίμησε τη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Από τον χαμό του Αργεντινού θρύλου, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε βρει ποτέ την ευκαιρία να επισκεφθεί το σημείο στο οποίο οι φίλοι της Νάπολι έχουν δημιουργήσει τοιχογραφίες του «Ντιεγκίτο», ωστόσο με την ευκαιρία της αναμέτρησης της Ρόμα στη Νάπολη μετέβη στη «Quartieri Spagnoli» και άφησε λουλούδια.

Ντιέγκο Μαραντόνα και Ζοσέ Μουρίνιο έτρεφαν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, με τον Πορτογάλο να αποκαλύπτει μετά τον θάνατο του Αργεντινού μια ιστορία.

«Θα μου λείψουν τα τηλέφωνα που με έπαιρνε έπειτα από ήττες και ποτέ μετά από νίκες. Ήξερε ότι μετά από νίκες δεν χρειαζόμουν τηλέφωνα. Ήξερε ότι στις δύσκολες στιγμές θα είναι πάντα εκεί και μου έλεγε πάντα: “Μου, μην ξεχνάς ότι είσαι ο καλύτερος”. Πάντα αυτή ήταν η αντιμετώπισή του, οπότε προφανώς θα μου λείψει πολύ ο Ντιέγκο».