Το Cloud Business Collaboration της Epic φέρνει την επανάσταση στην εργασία εξ αποστάσεως

Το μέλλον της εργασίας είναι υβριδικό και είναι ήδη εδώ! Το εργασιακό τοπίο αλλάζει ραγδαία, με τη νέα γενιά εργαζομένων που δουλεύει από απόσταση, συνεχώς να αυξάνεται. Οι επιχειρήσεις καλούνται πλέον να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα η οποία όπως δείχνουν οι έρευνες, εξελίσσεται σε ανάγκη και όχι επιλογή.

Για να κατορθώσουν, όμως, οι επιχειρήσεις να ενταχθούν ομαλά στη νέα τάξη πραγμάτων χωρίς να επηρεάζεται, έστω και κατά ελάχιστο, η παραγωγικότητά τους, αλλά αντιθέτως να αυξάνεται,  θα πρέπει να εξοπλιστούν με όλα τα απαραίτητα μέσα και εργαλεία. Παρέχοντας στο ανθρώπινο δυναμικό τους τα εργαλεία να μπορούν να εργάζονται από οπουδήποτε έχοντας ακριβώς την ίδια εμπειρία εργασίας όπως στο γραφείο, κάθε επιχείρηση εξασφαλίζει τόσο την ικανοποίηση των ιδίων των εργαζομένων της, αλλά και τη μείωση των εξόδων της, που αποτελούν δυο καταλυτικούς παράγοντες στην ανάπτυξη και την ευημερία της.

Η Epic, πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει στις επιχειρήσεις το απόλυτο εργαλείο συνεργασίας. Το Cloud Business Collaboration with Webex αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη αμερικανική εταιρεία CISCO και παρέχει σε όλες τις επιχειρήσεις, τα απαραίτητά εργαλεία για ευέλικτες και ασφαλείς λύσεις που προωθούν τη συνεργασία από οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο.

Πρόκειται για ένα προϊόν που φέρνει την επανάσταση στον τομέα της επικοινωνίας των επιχειρήσεων. Μία ουσιαστική υπηρεσία που επιτρέπει στο ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους, να εργάζεται από παντού μέσω cloud,  με την εμπειρία εργασίας να παραμένει ανεπηρέαστη.

Με την εφαρμογή WebEx, η συνεργασία και η επικοινωνία αναβαθμίζονται, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να έχουν όλες τις υπηρεσίες -meeting, calling, file sharing, messaging-  κάτω από μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα.

Η νέα υπηρεσία από την Epic Business παρέχει εξελιγμένα χαρακτηριστικά σταθερής τηλεφωνίας σε κινητά, φορητούς υπολογιστές και tablet, οδηγώντας τις κλήσεις, τα μηνύματα, τις συσκέψεις και την ομαδική συνεργασία στο επόμενο επίπεδο. Ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια κάθε επιχείρησης που κάνει άμεση και εύκολη τη διαχείριση της επικοινωνίας χωρίς τη χρήση διαφορετικών εφαρμογών (skype, teams, wetransfer, telephony), καθώς οι δυνατότητες τους εντάσσονται στην υπηρεσία.

Το Cloud Business Collaboration είναι το μέσο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μεταβούν ομαλά στη νέα εργασιακή εποχή και να ενδυναμώσουν τις ομάδες τους με τα απαραίτητα εργαλεία ενισχύοντας την παραγωγικότητα τους.

Ο επιχειρηματικός βραχίονας της Epic παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες καθώς και εξειδικευμένος επιχειρηματικούς συμβούλους που θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα προς την ομαλή μετάβαση της επιχείρησης σας στο μέλλον.

Μάθε πως να ενδυναμώσεις την παραγωγικότητα της ομάδας σου από όπου και αν εργάζεται καλώντας στο 131 ή στο www.epic.com.cy.

Σχετικά με την Epic

Η Epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Η Epic παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 19 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Το 2019, προχώρησε στην υλοποίηση της μεγαλύτερης επένδυσης που έγινε ποτέ, για ένα ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο, με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν και με μεγάλη ευρυζωνική κάλυψη.

Aπό το 2020, η Epic βραβεύτηκε πέντε φορές, λαμβάνοντας 3 φορές το βραβείο “Best Mobile Network in Test” από την ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης δικτύων umlaut και 2 φορές το βραβείο “Fastest Mobile Network in Cyprus” από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων διαδικτύου Ookla.

Η Epic ανήκει στη Monaco Telecom, τον πάροχο τηλεπικοινωνιών του Πριγκιπάτου του Μονακό, και είναι μέλος μιας οικογένειας δυναμικών ευρωπαϊκών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, η οποία δραστηριοποιείται στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία, τη Μάλτα και την Ιρλανδία.