Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “Αγκαλιάζω με αγάπη” προσκαλεί όλο το νησί σε μια μεγάλη γιορτή!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Aγκαλιάζω με αγάπη» στα πλαίσια της Εθελοντικής Δράσης του Σωματείου Υπερ Στήριξης κι Ευημερίας ‘Απορων Οικογενειών, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή στις 13 Αυγούστου 2022.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 13/08 και ώρα 19:00 στην Κεντρική Εξέδρα, Πλατεία Κίμωνος, επί του παραλιακού δρόμου Φοινικούδες Λάρνακας.

Στην γιορτή αυτή θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες, όπως τραγουδιστές από Ελλάδα και Κύπρο, χορευτές και ηθοποιοί. Θα γίνει παρουσίαση του έργου του Σωματείου
κι απονομή βραβείων εθελοντών που διακρίθηκαν για τη δράση τους κατά την περίοδο του κορονοϊού με σκοπό την προώθηση και εδραίωση του εθελοντισμού.

Στην εκδήλωση έχουν καλεστεί οι 1000+ οικογένειες που βοηθούνται καθημερινά και παγκύπρια από το Σωματείο για να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους, να κεραστούν, να φάνε και να πιούνε!

Επιπλέον στην διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την Υψηλή Προστασία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, θα παρευρεθούν εταιρείες κι εθελοντές, βοηθούμενοι και επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το μεγαλείο του εθελοντισμού και να ενταχθούν στην πιο μεγάλη αγκαλιά της αγάπης.

Θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά και τις οικογένειές τους.

Είστε όλοι καλεσμένοι!