Το Foody στηρίζει τους Κύπριους αθλητές Milan Trajković και Viktor Olov Leonidou για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024

Στο πλαίσιο των δράσεών του για στήριξη του αθλητισμού και ιδιαίτερα αθλητών που στοχεύουν ψηλά, το Foody, η #1 υπηρεσία delivery στην Κύπρο, ανακοίνωσε τη συνεργασία του με δύο από τους πιο διακεκριμένους αθλητές της Κύπρου, τους Milan Trajković και Viktor Olov Leonidou, για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Οι δύο αθλητές έχουν σημαντικά επιτεύγματα στο ενεργητικό τους και τα τελευταία χρόνια κάνουν περήφανη την Κύπρο με τις επιδόσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο Milan Trajković είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στίβου του νησιού και συγκεκριμένα στο άθλημα 110 μ. μετ’ εμποδίων. Το πρώτο του μεγάλο επίτευγμα ήρθε το 2013, όταν κατέρριψε για πρώτη φορά το Εθνικό Ρεκόρ της Κύπρου με χρόνο 13,67 δευτερόλεπτα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το 2016, συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε ο πρώτος Κύπριος που έφτασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων σε αγώνισμα στίβου. Τον Μάρτιο του 2019, ο Milan Trajković έγινε ο πρώτος Κύπριος αθλητής που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Κλειστού Στίβου.

Σήμερα, ο Milan έχει κατακτήσει την 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη, εκπροσωπώντας την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με τη σειρά του, ο Viktor Olov Leonidou είναι ένας επιτυχημένος αθλητής ορεινού τρεξίματος και υπεραποστάσεων που έχει επιτύχει και συνεχίζει να επιτυγχάνει εντυπωσιακά, σταθερά αποτελέσματα σε αγώνες, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.  Αγώνες όπως οι Sea to Sky 135km, Olympus Ultra 70km, Olympus Mythical Trail 110km, Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB) 170km και Ultra Trail Snowdonia 170km είναι μόνο μερικοί από τους αγώνους στους οποίους ο Viktor επέδειξε εξαιρετική αντοχή και αποφασιστικότητα.

Το 2022, ο Viktor εκπροσώπησε με υπερηφάνεια την Κύπρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Skyrunning. Αυτή τη στιγμή, κατέχει τη 2η θέση μεταξύ των Κυπρίων αθλητών στην κατάταξη ITRA (International Trail Running Association), ενώ βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των Κυπρίων αθλητών που συμμετείχαν στο UTMB.

Η συνεργασία του Foody με τους Milan και Viktor αναδεικνύει ένα κοινό όραμα για την υπέρβαση των ορίων και την επίτευξη του εξαιρετικού. «Η υποστήριξη αυτών των αθλητών δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό. Πρόκειται για τον εορτασμό του πνεύματος της αποφασιστικότητας, της σκληρής δουλειάς και της επιδίωξης της αριστείας”, δήλωσε εκπρόσωπος του Foody. Καθώς αυτοί οι αθλητές ετοιμάζονται να αναμετρηθούν με τον κόσμο στο Παρίσι, το ταξίδι τους θα εμπνεύσει αναμφίβολα ολόκληρη την Κύπρο και όχι μόνο.

Σχετικά με το Foody:

Τo Foody δημιουργήθηκε το 2015, ως η πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, αλλάζοντας τον τρόπο παράδοσης τροφίμων στη χώρα. Σήμερα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην κυπριακή αγορά, στηρίζοντας την ανάπτυξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία. Συνεργάζεται με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Μέσω υπηρεσιών όπως το μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής «FoodyPro», το πρόγραμμα επιβράβευσης «Rubies», την υπηρεσία γρήγορου delivery για είδη υπεραγοράς «Alphamega Express» και τη super-γρήγορη υπεραγορά foody market, καλύπτει με έξυπνους και ωφέλιμους τρόπους τις ανάγκες των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο και επιβραβεύει τους πελάτες του.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:

Website: https://www.foody.com.cy/

Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy

Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/