Το HEATWAVE Fitness Festival έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και δεν πρέπει να το χάσεις!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πιο καυτό Fitness φεστιβάλ στον Μώλο Λεμεσού και ετοιμάσου να γυμναστείς και να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία γυμναστικής!

Το HEATWAVE Fitness Festival το οποίο παρουσιάζει η One Shot, έρχεται για πρώτη φορά στο νησί μας στον Μώλο Λεμεσού στις 20 και 21 Απριλίου, για ένα διήμερο γεμάτο ασταμάτητη γυμναστική.

Αν είσαι λάτρης λοιπόν της γυμναστικής, της αδρεναλίνης και θες να ξεπεράσεις τα όρια σου ζώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία, πλάι στους καλύτερους instructors, τότε δεν πρέπει να λείψεις με τίποτα!

Θα δοθούν Μαθήματα Fitness από: Reload, Fuel House, CrossFit Limassol, T-Cycle, The Studio 88, Pilates by Arise, Fight & Fitness Co., Palestra Jiu Jitsu, LE Gym, Cocoon Wellness Centre, House of Jiu Jitsu και LA Studio καθώς και ο Φάνος Αντωνίου ο οποίος θα διδάξει σεμινάριο Αυτοάμυνας και η Έφη Κατελάρη με το signature booty class της!

Επίσης, κατά το διήμερο θα βιώσεις μια πρωτόγνωρη εμπειρία με διεθνείς εκπαιδευτές από την BARRYS UK & KOBOX στο Λονδίνο, καθώς και live link, 4 Dj’s, ενώ θα δοθούν αναψυκτικά και σνακ σε όλους τους συμμετέχοντες και κατόχους εισιτηρίων!

Επίσης, θα έχεις την δυνατότητα με το εισιτήριο σου να μπείς στην κλήρωση για ένα PIAGGIO Electric Wi-Bike!

Μην το χάσεις!

Για όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και λεπτομέρειες για εισιτήρια και τάξεις ΔΕΣ ΕΔΩ

Ώρες: 9:00 π.μ.-18:30 μ.μ.

ΜΧ