Το Ισραήλ και πάλι στο στόχαστρο των Anonymous

 


Διαβάστε επίσης για τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα. Διαβάστε ακόμα για τους νεκρούς από τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.


Μεγάλη επίθεση εναντίον ισραηλινών ιστοσελίδων πραγματοποίησαν οι Anonymous, εκφράζοντας έτσι την υποστήριξή τους για το λαό της Γάζας. Στο στόχαστρο 5.000 Ισραηλινοί κυβερνητικοί.

Οι χάκερς της ομάδας επιτέθηκαν σε 700 ισραηλινές ιστοσελίδες και διέγραψαν εντελώς τη βάση δεδομένων του υπουργείου Εξωτερικών.

Οι ίδιοι κατάφεραν να κατεβάσουν κυβερνητικές ιστοσελίδες καθώς και απλές, όπως για παράδειγμα τουριστικών πρακτορείων. Οι Anonymous στηρίζουν άλλωστε τους Παλαιστίνιους από την πρώτη στιγμή της επίθεσης του Ισραήλ.

Την Κυριακή, κατάφεραν να κλέψουν προσωπικά δεδομένα από 5.000 κυβερνητικούς του Νετανιάχου. Το μήνυμα που απέστειλαν μέσω της σελίδας Anonpaste.me ήταν το εξής:

“It has come to our attention that the Israeli government has ignored repeated warnings about the abuse of human rights, shutting down the internet in Israel and mistreating its own citizens and those of its neighboring countries.”. Στη συνέχεια δημοσιοποίησαν τα στοιχεία των κυβερνητικών στο ίδιο site.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες προειδοποιούν για “cyberwar”, κοινώς, πόλεμο μέσω διαδικτύου, κάτι που όπως φαίνεται έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε 18 ανήλθαν οι Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητα γυναίκες και παιδιά, που σκοτώθηκαν στη Γάζα. Επτά τραυματίες στο νότιο Ισραήλ

Εν τω μεταξύ 18 Παλαιστίνιοι, στην πλειονότητα γυναίκες και παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς.

Εννέα Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων επτά μέλη της ίδιας οικογένειας, 3 γυναίκες και 4 παιδιά, σκοτώθηκαν το απόγευμα από αεροπορικό πλήγμα που κατέστρεψε ένα τριώροφο κτίριο στη συνοικία Νάσερ, στο βόρειο τμήμα της πόλης της Γάζας, σύμφωνα με νέο απολογισμό των υπηρεσιών αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Από άλλες δύο επιδρομές σκοτώθηκε ένας άνδρας στην Σετζαΐγια, μια συνοικία στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας, και άλλοι δύο στην Τζαμπαλίγια, στο βόρειο τμήμα της Γάζας, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες αυτές.

Το πρωί είχαν σκοτωθεί έξι Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.