Το ραβασάκι της Κάρλα

 

Σε ποιον όμως, η Κάρλα Μπρούνι έγραφε ότι θα είναι για πάντα ερωτευμένη μαζί του;

 

Ο εκλεκτός της Κάρλα δεν ήταν άλλος από τον Μικ Τζάγκερ και μάλιστα την περίοδο που ήταν ακόμη με την Τζέρι Χαλ.

 

«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου», έγραφε το σημείωμα που έπεσε στα χέρια της Τζέρι Χαλ την εποχή που εκείνη μόλις γεννήσει την Τζόρτζια Μέι (Ιανουάριος 1992) και ο Μικ νταλαβαριζόνταν με την 23χρονη Μπρούνι σε μια βίλα στο Πουκέτ.

 

Η Τζέρι πήρε τηλέφωνο τον Μικ ο οποίος και αρνήθηκε ότι ήταν δίπλα του η Κάρλα.

 

Την επόμενη φορά που συναντήθηκε η Χαλ με την Μπρούνι, στο lobby του Ritz στο Παρίσι, η Τζέρι την αποκάλεσε τσούλα και της ζήτησε «να αφήσει ήσυχο τον άντρα της».

 

Κάτι που δεν ήταν γραφτό να συμβεί, καθώς η σχέση του Μικ με την Κάρλα ήταν κάτι πάνω από καρμική, πάντα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βιβλίο «Ιn Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1990, κατά την διάρκεια της Urban Jungle περιοδείας των Rolling Stones.

 

Την εποχή εκείνη η Κάρλα έβγαινε με τον Έρικ Κλάπτον, ο οποίος και μάταια παρακάλεσε τον Μικ να την αφήσει ήσυχη, λέγοντάς του «Όχι και αυτή Μικ. Νομίζω ότι την έχω ερωτευτεί».

 

Μερικά χρόνια αργότερα η Μπρούνι άφησε τον Μικ, αλλά ποτέ δεν τον ξέχασε.

 

Όπως φαίνεται από την παθολογική ζήλια που τρέφει για αυτόν ο Νικολά Σαρκοζί.

 

Η οποία και εκδηλώθηκε δυο φορές.

 

Την πρώτη όταν ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αρνήθηκε να αγοράσει ένα penthouse διαμέρισμα στο Παρίσι μόλις έμαθε ότι στην ίδια πολυκατοικία διατηρεί διαμέρισμα και ο frontman των Rolling Stones.

 

Και την δεύτερη όταν ο Σαρκοζί έκανε διακοπές στον Γαλλικό νότο, πληροφορήθηκε ότι λίγο πιο πέρα παραθερίζει ο Τζάγκερ, ζήτησε από την Κάρλα να τον φωνάξει για να γνωριστούν και, όταν αυτό συνέβη, επέμενε να του φέρεται με τον πλέον αγενή και απαξιωτικό τρόπο.

 

Για περισσότερες Διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο 24h.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.