Το ”Σχολείο Πορνό” το διαδίκτυο και γονείς(pics)

Η Oxbow Academy είναι αφιερωμένη στην αντιμετώπιση των ζητημάτων σεξουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων, όπως αυτή εκδηλώνεται μέσω διαδικτύου. Το ”Σχολείο Πορνό” βοηθά κυρίως τα έφηβα αγόρια να νικήσουν τους εθισμούς τους, όπως η πολύωρη παρακολούθηση ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Δεδομένου ότι το διαδίκτυο ασκεί όλο και περισσότερη επίδραση στη ζωή μας, φέρνει μαζί του όλο και πιο καταστροφικά προβλήματα, όπως αυτό της on line παρακολούθησης ταινιών πορνό.

Το ζήτημα γίνεται πιο επιζήμιο όταν επηρεάζει τις ζωές των εφήβων, οι οποίοι μπορεί να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο να καταστρέψουν την εφηβεία τους με τον εθισμό σε υλικό ιδιαίτερης σοβαρότητας.

Οι γονείς δηλώνουν ανήσυχοι και κάποιες φορές παίρνουν δραστικά μέτρα για να ”σώσουν” τα αγόρια τους. Η κατασκήνωση προσφέρει ένα χώρο χωρίς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα με στόχο την πλήρη απεξάρτηση από το διαδίκτυο, ενώ οι νεαροί ”κατασκηνωτές” μπορούν να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους μία φορά την εβδομάδα μέσω Skype.

Η πρωτοποριακή μονάδα βρίσκεται σε μια εκκλησία που μετατράπηκε για τις ανάγκες της εγκατάστασης. Οι έφηβοι κοιμούνται σε κουκέτες και είναι χωρισμένοι σε δύο μεγάλους κοιτώνες, σύμφωνα με την Sunday Mirror.

Οι έφηβοι βρίσκονται υπό αυστηρό καθεστώς, ελέγχονται ανά πάσα στιγμή, ενώ η μέρα της θεραπείας ολοκληρώνεται με μαθήματα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης μέχρι τις 09:00 το βράδυ.

Οι γονείς καταβάλλουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως με σκοπό να αποβάλλουν την προβληματική συμπεριφορά των παιδιών τους, μέσω του προγράμματος.

”Ήταν σαν ναρκομανείς που στερούνται τη δόση τους. Οι εξαρτημένοι έφηβοι περνούν ταραγμένοι τα στάδια αποκατάστασης” δηλώνει ο Stephen Schultz, διευθυντής της Ακαδημίας.

”Μάλιστα, ένα αγόρι από το Σικάγο έφτασε σε τόσο άσχημη κατάσταση που ανησυχήσαμε πραγματικά. Παρακολουθούσε 10-12 ώρες την ημέρα ταινίες πορνό” αναφέρει χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

Περισσότερες ειδήσεις στο News247.gr,επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.