Το Youporn «καλεί» τη Βαλερί Τριερβελέρ (Pic)

Μπορεί η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ να κατέθεσε μήνυση εναντίον των περιοδικών «Closer» και «Voici»,  για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, όμως φαίνεται ότι οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν και στις οποίες απεικονίζεται η Βαλερί Τριερβελέρ με μικροσκοπικό μπικίνι στον Μαυρίκιο, την έφεραν αντιμέτωπη με μια… δελεαστική πρόταση.

Κι όμως, ο  διευθύνων σύμβουλος της πορνογραφικής ιστοσελίδας Youporn.com, πρότεινε δημόσια στην 48χρονη να γίνει εκπρόσωπος της εταιρείας του, προσφέροντάς της 500.000 δολάρια!

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα  «Liberation», ο Αμερικανός Μπραντ Μπερνς έγραψε στην Τριερβελέρ ότι θα ήθελε να γίνει η «πρέσβειρα» του Youporn.com στη Γαλλία.

Όπως εξήγησε ο  Μπερνς, η Βαλερί είναι η κατάλληλη κυρία για αυτή τη θέση αφού έχει δημοσιογραφική εμπειρία, ένα όνομα που συχνά αναζητείται στο Google σε συνδυασμό με όρους όπως… sex scandal, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι τώρα που είναι εργένισσα, «ίσως η  γνωρίζει το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του Youporn».

Ο κ. Μπερνς δεν άφησε όμως παραπονεμένο ούτε τον Γάλλο πρόεδρο τονίζοντας ότι ο Φρανσουά Ολάντ, «ενσαρκώνει όλα αυτά που πρεσβεύει το Youporn»!

Ωστόσο, ο Αμερικανός διαφημιστής έδειξε κατανόηση καθώς, όπως είπε, γνωρίζει ότι ο κ. Ολάντ πρέπει να διοικήσει και μια ολόκληρη χώρα…

Πηγή: protothema.gr