Το τηλεφώνημα του μεγαλύτερου δολοπλόκου του πλανήτη, στη Hillary Clinton

 

Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

Όταν μιλάς με τον Frank Underwood, πρέπει να μετράς τα λόγια σου και η έμπειρη Hillary Clinton, φαίνεται πως το γνωρίζει καλά.

Την Παρασκευή, ο kevin Spacey, τηλεφώνησε στην πρώην υπουργό Εξωτερικών, ως Frank Underwood από το δημοφιλές πολιτικό δράμα “House of Cards”.

Το τηλεφώνημα έγινε στα πλαίσια των εορτασμών για τα γενέθλια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton (19 Αυγούστου).

Στο βίντεο ο Underwood, τηλεφωνεί στην Clinton, από το Οβάλ Γραφείο, προσποιούμενος ότι είναι ο σύζυγός της και προσπαθεί να μαντέψει τι δώρο θα του κάνει.

“Σου είπα αυτή είναι μια πολύ προσωπική απόφαση και θα την κάνω όταν είμαι έτοιμη”, απαντά η Clinton. Πρόκειται για την απάντηση που δίνει τον τελευταίο καιρό όταν τη ρωτάνε, αν θα είναι υποψήφια Πρόεδρος, στις επόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια, η συζήτηση πάει σε άλλα θέματα, όπως η εγκυμοσύνη της κόρης του ζευγαριού, Chelsea, με τον Underwood να προτείνει ως πιθανά ονόματα το Frank αν είναι αγόρι και το Claire (η σύζυγος του στη σειρά), αν είναι κορίτσι.

Ωστόσο η Clinton δεν την πατάει. “Kevin, μπορείς απλώς να υπογράψεις την ευχετήρια κάρτα του συζύγου μου;” λέει στον ηθοποιό και κλείνει την κουβέντα.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στα πλαίσια της καμπάν9ια του Ιδρύματος Κλίντον, για τα 68α γενέθλια του Bill Clinton, ο οποίος είναι μεγάλος φαν της σειράς “House of Cards”.

Όπως έχει παραδεχθεί η ίδια η Hillary Clinton στο περιοδικό People, μαζί με τον σύζυγό της, έχουν δει όλα τα επεισόδια.

News247.gr, επίσημος συνεργάτης του 24h.com.cy