Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος στρατιώτης

Μοιραία έξοδος από το στρατόπεδο για τον 19χρονο – Πως έγινε το νέο θανατηφόρο

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος, ντύνοντας άλλη μια οικογένεια στα μαύρα. Θύμα της ασφάλτου, ο 19χρονος στρατιώτης Βαγγέλης Γιαννόπουλος, κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος υπηρετούσε στην αεροπορία στο Τρόοδος.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στους δύο νεαρούς που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, οι οποίοι έφυγαν από την μονάδα τους με άδεια διανυκτέρευσης.

Το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε από το σημείο του θανατηφόρου ο Αιμίλιος Καφάς, αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέκκλινε της πορείας του, εισήλθε αρχικά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και ακολούθως αφού προσέκρουσε βίαια και απέκοψε σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα ανατράπηκε παραπλεύρως του δρόμου.

Από την ανατροπή του οχήματος ο 19χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αρκετά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Η κατάσταση του θεωρείται σοβαρή και εκ πρώτης όψεως είναι εκτός κινδύνου.

1

Οι δύο νεαροί απεγκλωβίστηκαν από το όχημα τους μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Ως Αστυνομία αναζητούμε μαρτυρία για τις συνθήκες του δυστυχήματος. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να υπήρξε αυξημένη ταχύτητα στο όχημα και η οποία ήταν τέτοια που δεν θα μπορούσε να αποτρέψει τους δύο επιβαίνοντες να μην τραυματιστούν αν και έφεραν ζώνες ασφαλείας», σημείωσε ο κ. Καφάς.

2

πηγή: Offsite