Τραυματισμός δύο Βρετανών που επέβαιναν σε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα στην Πάφο

O τραυματισμός δύο προσώπων που επέβαιναν μοτοσικλέτας είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 14:00 στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο συνέβη στο βόρειο παρακαμπτήριο παρά τα φώτα του Μακντόναλντς, σε σημείο που ελέγχεται από φώτα τροχαίας, όταν μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα από την Βρετανία συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο από γυναίκα.

Οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού που είναι Βρετανοί  κατευθύνονταν από τον τερματικό κόμβο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού- Πάφου προς την Κάτω Πάφο μέσω του βορείου παρακαμπτηρίου όταν στο ύψος των Μακντόναλντς, σε σημείο που ελέγχεται από φώτα τροχαίας, σημειώθηκε η σύγκρουση με το όχημα που οδηγείτο από γυναίκα .

Οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας φορούσαν κράνη και καλές στολές που φαίνεται να τους  προστάτευσαν σε μεγάλο βαθμό. Επίσης η οδηγός του οχήματος οδηγούσε το αυτοκίνητο της με  χαμηλή ταχύτητα και η σύγκρουση συνέβη όταν το όχημα της προερχόμενο από την αντίθετη κατεύθυνση επιχείρησε,  κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δεξιά στροφή με αποτέλεσμα να ανακόψει  την πορεία της μοτοσυκλέτας.

Οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστησαν ελαφριά τραύματα και υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η οδηγός του οχήματος δεν έπαθε τίποτα. Οι εξετάσεις της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

ΚΥΠΕ