Τρέμη: «Μουδιασμένη και σοκαρισμένη» μετά τη συνέντευξη Μικρούτσικου

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, στην οποία περιγράφει με λεπτομέρεια τον νεανικό έρωτά του με την Όλγα Τρέμη έχει λάβει ιδιαίτερα μεγάλη έκταση.

Παρά το γεγονός, ότι η συνέντευξη αναπαράγεται καθημερινά στα μέσα ενημέρωσης, η δημοσιογράφος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη δημόσια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» πως επικοινώνησε με την Όλγα Τρέμη. Τόνισε, ότι η ίδια δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση σχετικά με όσα είπε ο παρουσιαστής για το ερωτικό τους ειδύλλιο.

Η δημοσιογράφος περιέγραψε την Όλγα Τρέμη «μουδιασμένη».

«Δεν θέλω να μιλήσω εξ’ ονόματος της Όλγας Τρέμη, ούτε έχω και την άδεια. Το μόνο που θα σας πω αυτό που εξέλαβα εγώ ως Τίνα, σε μία προσωπική κουβέντα, είναι ότι την άκουσα μουδιασμένη και σοκαρισμένη. Αυτό που είμαστε όλοι μας. Εγώ που την ξέρω, δεν την άκουσα χαμογελαστή να διασκεδάζει. Είναι ένας άνθρωπος που κατά καιρούς έχει δεχτεί διάφορα πυρά, γνωρίζει πώς είναι όλη αυτή η κατάσταση και δεν θέλει περαιτέρω έκταση» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δεν εκθέτεις έτσι μια κυρία» – Όλοι εναντίον του Μικρούτσικου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο παρουσιαστής έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, τότε που ζούσε έναν κεραυνοβόλο έρωτα με τη δημοσιογράφο.

«Ξεκίνησα για μαθηματικός που έπαιρνε 20 στα αρχαία και έγινα μουσικός, όντας μαθηματικός. Ήμουν ήδη οργανωμένος σε ομάδες της εξωαριστεράς και δεν μου έδιναν διαβατήριο λόγω δικτατορίας να συνεχίσω μεταπτυχιακά, είχα πάρει υποτροφία στην Ινδιανάπολη. Τότε γνώρισα μέσω μίας φίλης του αδελφού μου την Όλγα Τρέμη. Ήταν κόρη γιατρού, έμενε πάνω στην πλατεία Κυψέλης, ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι» είπε αρχικά.

πηγή: alphanews.live