Τρία βραβεία για την Coca-Cola HBC Κύπρου στα Cyprus HR Awards 2021

Σημαντικές διακρίσεις που πιστοποιούν τις προσπάθειες για την ευημερία και ανάπτυξη των ανθρώπων της εξασφάλισε η Coca-Cola HBC Κύπρου στα Cyprus HR Awards 2021. Tα βραβεία επιβραβεύουν εξαιρετικά επιτεύγματα και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε κάθε κλάδο ή αγορά στον τομέα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Coca-Cola HBC Kύπρου, απέσπασε συνολικά 3 βραβεία: τα 2 χρυσά στις κατηγορίες “Best Talent Management Strategy” και “Best Workplace & Work Strategy Redesign” καθώς και 1 αργυρό στην κατηγορία “HR Corporate Event of the Year”. Η τελετή απονομής των βραβείων, που διοργανώνονται από την Boussias Cyprus, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου και σε αυτή συμμετείχαν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου.

H Coca-Cola HBC Κύπρου έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best Talent Management Strategy” aαφού θέτει σε προτεραιότητα την στρατηγική ανάπτυξης και διαχείρισης των ταλέντων της μέσα από στοχευμένες δράσεις και χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Υλοποιώντας προγράμματα ταχείας ανέλιξης που εναρμονίζονται με τα προσωπικά πλάνα ανάπτυξης και καριέρας των ανθρώπων της λανσάρει πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την ενδυνάμωσή τους και αναβαθμίζουν τις δεξιότητες τους.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο για την Coca-Cola HBC Κύπρου απονεμήθηκε στην κατηγορία “Best Workplace & Work Strategy Redesign”. Με το πνεύμα καινοτομίας που την χαρακτηρίζει, η εταιρεία υιοθέτησε νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας που στηρίζεται στην αμφίδρομη εμπιστοσύνη. Το νέο µοντέλο προσφέρει στον εργαζόμενο 4 διαφορετικές επιλογές, συνδυάζοντας την εργασία από το γραφείο και το σπίτι, µε βάση πάντα τη φύση και τις ανάγκες του κάθε ρόλου. Όλες οι επιλογές συνοδεύονται µε την παροχή όλων των απαραίτητων λειτουργικών εργαλείων για εργασία από το σπίτι, ένα σύγχρονο, πλήρες και ποιοτικό πακέτο εξοπλισμού, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του εργαζομένου, βοηθάει την αποδοτικότητα και εξασφαλίζει την εργονομία. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μετατρέπει τα γραφεία της σε smart offices αξιοποιώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους ανθρώπους της σε αυτή τη νέα εποχή. Παράλληλα, επενδύει σε προγράµµατα ταχείας ανάπτυξης -όπως η «Ακαδηµία Πωλήσεων»- που αναπτύσσουν τις δεξιότητες του προσωπικού και παρέχουν τη δυνατότητα να επιταχύνουν την εξέλιξή τους.

Το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία “HR Corporate Event of the Year” απονεμήθηκε για τη διοργάνωση του Χ-Μas Fest! Ένα μηνιαίο χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Μαγειρική, διακόσμηση και παιχνίδι ήταν κάποιες από τις θεματικές του προγράμματος. Λαμπεροί καλεσμένοι αλλά και το προσωπικό της εταιρείας φρόντισαν να γεμίσει ο μήνας με κέφι και χριστουγεννιάτικη διάθεση! Λόγω των συνθηκών, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια όλων. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία πέτυχε τον στόχο της που ήταν να διατηρηθεί η επαφή και να συνεχίσουν οι συναδελφικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων της μέσα σε ένα εύθυμο και εορταστικό κλίμα.

Αναφερόμενη στις διακρίσεις η Κωνσταντίνα Μπάρκα, People & Culture Director της Coca-Cola HBC Κύπρου ανέφερε: «Οι άνθρωποί μας είναι η ραχοκοκαλιά της εταιρείας μας. Λειτουργούμε με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας και φροντίζουμε να τους παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Στεκόμαστε δίπλα τους και υποστηρίζουμε με πράξεις την επαγγελματική τους ανέλιξη. Με καινοτομίες, ευελιξία και νέα μοντέλα εργασίας θέλουμε να νιώθουν καλά και να είναι υπερήφανοι για την εργασία τους, την ατομική συνεισφορά τους και κυρίως να αισθάνονται ότι κάνουν τη διαφορά. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση των προσπαθειών μας».