Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα το μωράκι μου, μια κυρία με ρώτησε μπροστά σε όλους, πότε θα κάνω παιδί»

«Ήταν η δεύτερη αποβολή που είχα» σχολίασε η παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό αέρα

Την ενόχλησή της με εκείνους που τη ρωτάνε γιατί δεν κάνει παιδιά, εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξη και με αφορμή μια σχετική συζήτηση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε μια δική της προσωπική εμπειρία, όταν είχε τη δεύτερη αποβολή της.

«Φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι όταν συναντάς μια κοπέλα παντρεμένη, νέα, ερωτευμένη, φυσικά και θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά της. Μπορεί να μη θέλει αλλά φαντάζεσαι ότι μάλλον θέλει. Δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν κάναμε ποτέ ανοιχτά, γιατί δεν με αφορά» ανέφερε στο «Happy Day».

«Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους. Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει έχω βρεθεί στη θέση της. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και να έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία – η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου – μπροστά σε όλους “Άντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;”. Απρεπές» αποκάλυψε τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

πηγή: Πρώτο Θέμα