Τσίπρας σε ΠτΔ: ”Κακοήθειες τα όσα λέγονται ότι σε κατηγόρησα”

Ποικίλλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε το δημοσίευμα της Ελλαδικής εφημερίδας Real περί αναφοράς του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο όνομα του Προέδρου Αναστασιάδη.

Το δημοσίευμα μάλιστα έκανε λόγο για προειδοποίηση του Ελληνα πρωθυπουργού που ανέφερε ότι «Επιμένω σε μια συμφωνία οικονομικά βιώσιμη και επικερδή για τη χώρα. Αν δεν την πάρω, θα φτάσω στα άκρα, θα δώσω μάχη, δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο» ενώ σε έμπιστους συνομιλητές φέρεται να επισήμανε «Εγώ δεν είμαι Αναστασιάδης να γυρίσω πίσω και να πω άλλα στο ελληνικό λαό».

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν στο 24Η ότι δεν τίθεται κανένα θέμα ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Ελληνα πρωθυπουργό, ενώ ο τελευταίος μάλιστα επικοινώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη και ανάμεσα σε άλλα, χαρακτήρισε κακοήθειες τα όσα λέγονται και γράφονται περί δήθεν αναφοράς του και δη με αυτόν τον τρόπο στο πρόσωπο του Προέδρου.

Ο κος Τσίπρας πρόσθεσε, δε, ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος τα υποκινεί και για ποιο λόγο.

Την επικοινωνία μάλιστα ΠτΔ-Αλέξη Τσίπρα επιβεβαίωσε στο 24Η και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, καθώς και αυτή η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι πολύ σημαντική για την πορεία των διαπραγματεύσεων του Κυπριακού.