Τσίρειο: Χωρίς τέλος τα επεισόδια – Επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο με ρόπαλα και πέτρες

Ζημιές σε αριθμό οχημάτων προκάλεσε φωτιά που τέθηκε κακόβουλα, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το Τσίρειο στάδιο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ. Μέλη της Αστυνομίας επενέβησαν όταν αντέδρασαν οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων στη θέα των κατεστραμμένων οχημάτων τους.

Μάλιστα τα επεισόδια δεν έλειξαν εκεί, αφού στο τέλος του αγώνα σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πατέρας και γιος βρίσκοταν ήδη εντός του οχήματός τους για να αποχωρήσουν από τον χώρο, όταν ομάδα έξι ατόμων τους επιτέθηκε με ρόπαλα και με πέτρες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ο 59χρονος πατέρας φέρει μόλωπες στο αριστερό πόδι ενώ ο 26χρονος γιος εκδορές στα χέρια.

Αναφορικά με τις ζημιές στα αυτοκίνητα, περίπου έξι αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σε δυο διαφορετικά σημεία, στο χώρο στάθμευσης του πρώην πολυκαταστήματος «Πισσαρίδης», ανατολικά του Τσιρείου, επηρεάστηκαν από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας επενέβη για την απομάκρυνση των φιλάθλων, ενώ μικροεντάσεις υπήρξαν και κατά τη διέλευση οχημάτων οπαδών του Απόλλωνα.