Τζέικ Μπον Τζόβι: Έτοιμος για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο o γιος του Τζον Μπον Τζόβι

Ο 21χρονος θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή metal συγκροτήματος της δεκαετίας του 1980

Ο Τζέικ Μπον Τζόβι, o 21χρονος γιος του Τζον Μπον Τζόβι και της Ντοροθέα Χάρλεϊ, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ιταλικού περιοδικού «Icon», όπου μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τη σχέση με τον πατέρα του και την επερχόμενη ταινία του.

Στον πρώτο κινηματογραφικό του ρόλο ο Τζέικ, που είναι το τρίτο παιδί ηλικιακά της οικογένειας, θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή metal συγκροτήματος της δεκαετίας του 1980, μια περίσταση που προσομοιάζει πολύ στην αληθινή ζωή του πατέρα του.

Σε ανάρτηση που έκανε ο επίσημος λογαριασμός του περιοδικού στο Instagram, έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία: «“Ο πατέρας μου είναι ο ήρωάς μου” λέει ο Τζέικ Μποντζόβι. Αφού έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο, ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του ταινία, αφού η υποκριτική είναι το πραγματικό του πάθος, στην οποία υποδύεται τον τραγουδιστή ενός metal συγκροτήματος της δεκαετίας του 1980: Σας θυμίζει κάποιον; “Δεν ζήτησα από τον πατέρα μου καμία πρόταση ή συμβουλή. Σαφώς και υπάρχει μια προφανής σύνδεση της ταινίας με την προσωπική μου ιστορία, την ιστορία της ζωής μου, αλλά θέλω να μάθω αυτή τη δουλειά μόνος μου”. Τώρα αυτός είναι που τραγουδάει το “It’s My Life”!».

Δείτε την ανάρτηση

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Μπον Τζόβι αρραβωνιάτηκε με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή από το «Stranger Things», τον περασμένο Απρίλιο.

πηγή: Πρώτο Θέμα