Τζουντ Λο: Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου όταν ήμουν στα 20 μου, αλλά τώρα το μετανιώνω

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τους ρόλους που επέλεγε και τι θα έκανε διαφορετικά

Ο Τζουντ Λο μίλησε για τη σχέση της εξωτερικής του εμφάνισης με τους ρόλους που επιλέγει και το πώς αυτή έχει αλλάξει με την πάροδο των χρόνων.

Ο 5χρονοςς ηθοποιός ήταν γνωστός καρδιοκατακτητή του Χόλιγουντ και έγινε παγκοσμίως διάσημος παίζοντας μια σειρά από κλασικά όμορφους χαρακτήρες. Ένας από τους πιο διάσημους ρόλους του είναι ο γοητευτικός playboy Ντίκι Γκρινλιφ στην ταινία «The Talented Mr Ripley» (1999), ενώ έπαιξε εμφανίσιμους χαρακτήρες σε ταινίες όπως το «Holiday».

Αλλά ο τελευταίος του ρόλος στην ταινία εποχής «Firebrand» απέχει πολύ από τον συνηθισμένο ελκυστικό εαυτό του, καθώς μεταμορφώθηκε στον Ερρίκο Η’.

Ο Λο παραχώρησε συνέντευξη στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «DuJour», όπου δήλωσε ότι το βρήκε «ικανοποιητικό» να υποδύεται τον απωθητικό βασιλιά, αντί για τους τυπικούς του ρόλους.

Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν αισθάνθηκα ότι πραγματικά έγειρα ποτέ στο να παίξω τον όμορφο, αλλά υπήρχαν ρόλοι που απαιτούσαν μια ελκυστική ενέργεια. Προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου στις αρχές της δεκαετίας των 20, και τώρα που είμαι πλαδαρός και φαλακρός, εύχομαι να είχα παίξει με την εμφάνισή μου».

Για τον νέο του ρόλο, ο Λο παραδέχτηκε: «Ήταν ικανοποιητικό να μην χρειάζεται να ενεργοποιώ αυτόν τον διακόπτη».

Στη νέα του ταινία παίζει απέναντι από την Αλίσια Βικάντερ, η οποία πρωταγωνιστεί ως η έκτη και τελευταία σύζυγος του Ερρίκου Η’, Αικατερίνη Παρ. Οι πρώτες εικόνες από το έργο δείχνουν τον Λο ντυμένο με βασιλική ενδυμασία, γούνινο παλτό και φτερωτό καπέλο, ενώ είναι μεταμφιεσμένος σε ηλικιωμένος, έχοντας μακριά γκρίζα γενειάδα και ρυτίδες.

Φωτογραφία: Shutterstock

πηγή: Πρώτο Θέμα