Βάσσος Ηλιάδης Λτδ: Διανομή και πώληση των προϊόντων των Οινοποιείων ΕΤΚΟ Λτδ και OLYMPUS WINERIES Λτδ

Από την 1η Φεβρουαρίου 2014 η διανομή και πώληση των προϊόντων των Οινοποιείων ΕΤΚΟ ΛΤΔ και OLYMPUS WINERIES LTD θα ανατεθεί στην εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Το Οινοποιείο Όλυμπος ιδρύθηκε το 1992 και βρίσκεται στο χωριό Όμοδος της επαρχίας Λεμεσού. Ανήκει στην εταιρεία ΕΤΚΟ ΛΤΔ η οποία παράγει κρασιά από το 1844 και έχει συμπληρώσει 170 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία. Τα κρασιά του Οινοποιείου Όλυμπος έχουν επιτύχει σημαντικές διακρίσεις τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό και έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του Κύπριου καταναλωτή. Μέχρι τώρα έχουν κερδίσει 22 χρυσά μετάλλια, δεκάδες αργυρά και χάλκινα. Η κουμανδαρία St.Nicholas έχει τιμηθεί με 25 συνολικά μετάλλια κάτι που καθιστούν το κρασί αυτό ένα από τα πιο πολυβραβευμένα κρασιά στην Κύπρο.

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ είναι μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες της Κύπρου η οποία απασχολεί  πάνω από 270 άτομα. Κυριότερη δραστηριότητα της εταιρείας είναι η εισαγωγή και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως τρόφιμα και ποτά, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία ειδών πολυτελείας, όπως κοσμήματα και  ρολόγια καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.