Βουράτε ν’αρμάσουμε την Αντριανούν

Η παράσταση έχει πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Ιουνίου στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ. Στην σκηνή ανεβαίνουν αγαπημένοι ηθοποιοί , γνωστοί μέσα απο πετυχημένος ρόλους στην Κυπριακή τηλεόραση. Χρύσανθος Χρυσάνθου, Δανάη Χρήστου, Φανή Σωκράτους, Νιόβη Σπυριδάκη, Κώστας Βήχας, Παναγιώτης Λάρκου, Κωνσταντίνος Γαβριήλ και Ελεάνα Παπαδοπούλου, ενώνουν τις δυνάμεις τους  και… προσπαθούν να αρμάσουν την Αντριανού.

Το έργο διαδραματίζεται σε ένα χωριό στην Κύπρο. Η Αντριανού είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πάστρα και της Ξαθθίπης. Τόσο οι γονείς της όσο και η μικρότερη αδελφή της η Βαθθού περιμένουν εναγωνίως να την παντρέψουν. Η μανία της Αντριανούς όμως και το μεγάλο της όνειρο, είναι να παντρευτεί κάποιον από την πόλη. Έτσι οι προσπάθειες του νεαρού Τρύφωνος να κερδίσει την αγάπη της, αλλά και του προξενητή του χωριού του Φοκλή που έχει το καφενείο να την παντρέψει, δεν βρίσκουν καμιά ανταπόκριση. Ο ερχομός στο χωριό του νεαρού Ντίνου με σκοπό να βρει ένα όμορφο κορίτσι για μια διαφημιστική φωτογραφία, γίνεται αφορμή για μία σειρά παρεξηγήσεων και κωμικοτραγικών καταστάσεων. Η Αντριανού παρεξηγεί το ενδιαφέρον του, νομίζοντας και διαδίδοντας το νέο ότι ο νέος επιθυμεί να την αρραβωνιαστεί… Η συνέχεια, επί σκηνής!

 

Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Νικολαΐδη, τα σκηνικά του Γιώργου Παπαδόπουλου, τα κοστούμια του Στέφανου Αθηαινίτη, ο σχεδιασμός φωτισμών του Βασίλη Πετεινάρη, η μουσική του Άδμητου Πιτσιλλίδη και οι χορογραφιές του Άριστου Παπαχριστοφή.

Θα ακολουθήσει περιοδεία σε πόλεις και χωρία της Κύπρου.