Βρε μανία το ΑΚΕΛ

Επιμένει το ΑΚΕΛ στη στείρα αντιπολίτευση. Χωρίς φραγμούς, χωρίς περιορισμούς και με άγνοια κινδύνου. Οργανώνει πορείες, διαδηλώσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις για να καταδικάσει τις κυβερνητικές πολιτικές σε όλο το φάσμα τους. Για υπαρκτά και ανύπαρκτα θέματα.

Κατανοητό ως ένα βαθμό. Πλησιάζουν εκλογές. Θέλει το ΑΚΕΛ να συγκρατήσει τις όποιες δυνάμεις εξακολουθούν να το ακολουθούν και να το εμπιστεύονται. Και θεωρεί ότι η χωρίς όρια αντιπολίτευση με διάφορα εφευρήματα, είναι μέθοδος που θα το βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του. Η ηγεσία του κόμματος λυσσωδώς επιμένει να αντιστρατεύεται τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Κυβέρνησή του. Κυπριακό, υγεία, οικονομία, μεταναστευτικό, μεταρρύθμιση και εκσυγχρονισμός του κράτους και της διοίκησης, εσωτερική διακυβέρνηση με ό,τι αυτό σημαίνει είναι προσφιλή θέματα για την ΑΚΕΛική ηγεσία στην εκστρατεία της κατά της Κυβέρνησης. Μέσα σε συνθήκες έκτακτης κατάστασης, σε πρωτοφανή δεδομένα όχι μόνο για την Κύπρο αλλά για όλο τον πλανήτη, το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να αλιεύσει ψήφους. Αδιαφορεί αν όλα στη ζωή μας έχουν αλλάξει. Ότι τίποτε δεν είναι όπως χτες.  Πάνω απ’ όλα ο σκοπός. Να πληγεί η Κυβέρνηση. Ακόμα και σε θέματα ή τομείς όπου κατά γενική ομολογία οι χειρισμοί, οι αποφάσεις και τα μέτρα της Κυβέρνησης αποδεικνύονται αποτελεσματικά και σωστικά για τον τόπο και τον λαό, το ΑΚΕΛ επιμένει να βλέπει στραβά και ανάποδα. Και προχωρεί στην κινητοποίηση του μηχανισμού του. Προχωρεί σε οργάνωση διαδηλώσεων. Βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Δεν έχει σημασία αν το καταφέρνει και σε ποιο βαθμό. Σημασία έχει ότι σε συνθήκες πανδημίας και με άγνοια κινδύνου όπως και πιο πάνω επισημάνθηκε, επιμένει να επιβαρύνει το κλίμα και να δημιουργεί προϋποθέσεις  διάδοσης και επέκτασης του κορονοϊού. Το άγχος για το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αφήνει κανένα περιθώριο ψύχραιμης και λογικής αντιμετώπισης των θεμάτων, εκεί στα κεντρικά γραφεία του ΑΚΕΛ. Θυσιάζονται όλα στον βωμό του μικροκομματικού συμφέροντος.

Τη στιγμή που η πανδημία που εδώ και ένα χρόνο καταδυναστεύει την υφήλιο και επιβάλλει νέους όρους και κανόνες στη ζωή μας, την ώρα που όλα αλλάζουν στο ΑΚΕΛ καμμιά αλλαγή. Επιμένουν παραδοσιακά. Το κόμμα πάνω απ’ όλα.