Βρήκαν μικρή βάρκα κοντά στο ακυβέρνητο σκάφος – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Λιμενικής Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό ακυβέρνητου ιστιοφόρου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή της Κισσόνεργας, του οποίου οι επιβαίνοντες παραμένουν άφαντοι.

«Αμέσως άρχισαν έρευνες για το αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο εντός του σκάφους ή στο βυθό που να κινδυνεύει. Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε το οτιδήποτε και το σκάφος δεν φέρει στοιχεία, ούτε ονομασία. Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι ναυτικοί σταθμοί της μονάδας για να δούμε κατά πόσο θα είναι δυνατό να εντοπίσουμε τους ιδιοκτήτες.  Μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, το σκάφος παραμένει υπό φύλαξη», δήλωσε μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ο Υποδιοικητής Επιχειρήσεων της Λιμενικής Αστυνομίας, Φίλλιπος Κωνσταντινίδης.

«Πιστεύουμε ότι το σκάφος θα ερχόταν από το πέλαγος και πιθανόν να έμεινε ακυβέρνητο και να προσάραξε στην περιοχή, μια εικασία. Δεν έχουμε στοιχεία που να δείχνουν ότι πάνω στο σκάφος επέβαινε αριθμός ατόμων που να μας δείχνει ότι είναι μετανάστες, ωστόσο εξετάζεται κι αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

«Βρέθηκε κοντά στην περιοχή ένα μικρό βαρκάκι, το λεγόμενο βοηθητικό του σκάφους. Βρέθηκε πάνω στην παραλία και πιστεύουμε πως τα μέλη που ήταν πάνω ίσως να κατέβηκαν για να ζητήσουν βοήθεια», είπε καταλήγοντας, διευκρινίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

πηγή: OMEGALIVE