«Χαλαρή» οδηγούσε στη Λευκωσία καπνίζοντας κάνναβη!

Μέσα στη Λευκωσία «έκοβε» βόλτες 37χρονη καπνίζοντας κάνναβη με το τζάμι του αυτοκινήτου της ανοικτό για να «φεύγει» ο καπνός. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Φιλελεύθερου” την μυρωδιά δεν άργησε να αντιληφθεί αστυνομικός της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του πίσω από το όχημα της.

Στα φώτα της λεωφόρου Αθαλάσσας η 37χρονη σταμάτησε με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να σιγουρευτεί για το περιεχόμενο του στριφτού τσιγάρου που κάπνιζε.

Κατόπιν, ο αστυνομικός ακολούθησε την 37χρονη στην οικία της, όπου την ώρα που εκείνη έβγαινε από το όχημά της, εκείνος της έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα.

Η 37χρονη παραδέχθηκε στον αστυνομικό ότι κάπνιζε κάνναβη και του παρέδωσε ακόμη ένα σακουλάκι με 35 γραμμάρια κάνναβης.

Στη σκηνή έφθασαν και άλλα μέλη της ΥΚΑΝ, όπου μετά από έρευνα που διενήργησαν στην οικία της 37χρονης, εντόπισαν ακόμη τέσσερα νάιλον σακουλάκια με κάνναβη.

Η 37χρονη συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου και της εξέδωσε διάταγμα τριήμερης κράτησης.

Η 37χρονη αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή κάνναβης με σκοπό την προμήθεια και χρήση.

Η ίδια αν και παραδέχθηκε προφορικά την ενοχή της, αρνείται να δώσει στην Αστυνομία γραπτή κατάθεση.