Ζ. Ζαχαρίου: Yποψηφιότητα για μία εκ των θέσεων Αντιπροέδρου ΔΗΣΥ

 


 

Διαβάστε επίσης, “Ε. Δίπλαρος: Δεν θα διεκδικήσει αξίωμα στο εκλογικό συνέδριο ΔΗΣΥ” και “A. Kυπριανού: Ανακολουθία λόγων και πράξεων Αναστασιάδη”.


 

«Ενόψει της παγκύπριας εκλογικής συνέλευσης του ΔΗΣΥ στις 27 Απριλίου, έχω αποφασίσει να θέσω υποψηφιότητα για μια εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ», δήλωσε σήμερα στη Βουλή ο κ. Ζαχαρίου.

Ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ εξέφρασε την πεποίθηση ότι «σε αυτή νέα εποχή που μπαίνει ο ΔΗΣΥ και σε μια Κύπρο η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, χρειάζεται νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά, ανθρώπους με ένα διαφορετικό πολιτικό στίγμα, που θα έχουν ως επίκεντρο τη συλλογικότητα, το συναποφαζίσω και τη στήριξη της Κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη».

Εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι «οι εποχές έντονων αντιπαραθέσεων έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, είναι εποχές του ήπιου πολιτικού λόγου, ο οποίος γίνεται δυναμικός μέσα από τα επιχειρήματα».

«Σε μια εποχή που οι πολίτες απαξιούν τους πολιτικούς και την πολιτική, είναι η ώρα να εκφράσουμε ένα σοβαρό πολιτικό λόγο, ο οποίος θα προβληματίσει την κοινωνία, ένα πολιτικό λόγο που θα έχει επιχειρήματα, ένα πολιτικό λόγο που να έχει στόχο να φέρει μπροστά στην κοινωνία τα προβλήματα της καθημερινότητας και να δώσει λύσεις», πρόσθεσε.

«Σε αυτή την προσπάθεια αρκετοί συναγωνιστές θα διεκδικήσουν θέσεις. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε στελέχους να διεκδικήσει μια από τις θέσεις και είναι απόφαση των μελών και φίλων του ΔΗΣΥ ν’ αποφασίσουν ποιοι είναι καλύτεροι γι’ αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά», συμπλήρωσε και εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης των μελών και φίλων του ΔΗΣΥ σε αυτή την κοινή, όπως είπε, προσπάθεια της συλλογικότητας και στην προσπάθεια «που απαιτεί να εκπροσωπούνται στα κέντρα λήψης αποφάσεων στελέχη από όλες τις επαρχίες».

Πηγή ΚΥΠΕ