Ιωάννα Λίλη: Εγκατέλειψε τον Ζαγοράκη; – Πληροφορίες για άγριο φινάλε

Της Έλενας Τσιακούπη

Σύμφωνα με την “Espresso”, Ιωάννα Λίλη και Θοδωρής Ζαγοράκης χωρίζουν. Μετά από επτά χρόνια γάμου, περνούν κρίση στη σχέση τους.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, η Ιωάννα Λίλη δεν άντεξε. Εδώ και ένα μήνα έχει εγκαταλείψει τη μεζονέτα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου διαμένουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Ιωάννα Λίλη δεχόταν πολύ μεγάλη πίεση από τον σύζυγό της ώστε να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα που της είχε επιβάλλει. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα  ήταν “η αβάσταχτη πίεση που έχει υποστεί προκειμένου να ακολουθήσει πιστά ένα αυστηρό πρόγραμμα, το οποίο της επιβλήθηκε, αλλάζοντας εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της. Και πως οι συχνοί, ζωηροί (και ενίοτε βίαιοι!!!) καβγάδες του ζευγαριού -με τον πιο πρόσφατο να είναι επίσης έντονος- συνέβαλαν καθοριστικά στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι”. 

Ο χωρισμός τους, με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεται μέσα απο τις πλέον σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις, παρότι αυτό ίσως αφήνει και ένα παραθυράκι ότι ίσως γίνει επανασύνδεση. Καμία ανακοίνωση ωστόσο δεν έγινε απο το ζευγάρι, καθώς μαζί έχουν δύο παιδιά, πράγμα το οποίο ίσως τους εμποδίζει να πάρουν μια οριστική απόφαση.

Ωστόσο, η Ιωάννα Λίλη ”εμφανίστηκε ήδη δύο φορές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κάνοντας φανερό ότι έχει σκοπό να αλλάξει τρόπο ζωής, να βγει από την απομόνωση, να επιστρέψει δριμύτερη και να κάνει νέα καριέρα”,  αναφέρει το δημοσίευμα.

Είναι άραγε τα 7 χρόνια γάμου, “κατάρα” όπως λένε οι ψυχολόγοι και θα επηρεάσουν το ζευγάρι σε μια τελεσίδικη απόφαση;

Πηγή: stylista.com.cy