“Oι φαν του Σουμάχερ να είναι έτοιμοι για πολύ άσχημα νέα”

Το 24Η σου χαρίζει 20€ για τις πρώτες σου αγορές στο Odelo, το 1ο παγκύπριο online supermarket. 

Ο πρώην επικεφαλής γιατρός της Φόρμουλα 1 προειδοποιεί τους οπαδούς του Michael Schumacher ότι πρέπει να προετοιμαστούν για “πραγματικά άσχημα νέα”, μετά το τρομακτικό ατύχημά του.

Ο “Σούμι” βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, αφού μετά από τη σφοδρή σύγκρουσή του στη χιονοδρομική πίστα στις Άλπεις, αποκόμισε σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλο.

Γράφοντας στο blog του, ο Gary Harstein είπε: “Όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό ότι ο Michael θα ανταποκριθεί θετικά στην θεραπευτική αγωγή”.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες εκθέσεις που ισχυρίζονται πως ο Schumacher έχει χάσει 25 τοις εκατό του βάρους του σώματός του, ο Δρ Hartstein είπε ότι είναι «απολύτως φυσιολογικό και στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να έχει συμβεί”.

Πρόσθεσε πως “Ευτυχώς, οι συνέπειες μέχρι στιγμής δεν είναι ιδιαίτερα δραματικές”.

Το γεγονός ότι παραμένει σε κατάσταση φυτού, λιγοστεύει τις πιθανότητες να παρουσιάσει βελτίωση η κατάστασή του και αυξάνει τις πιθανότητες να χειροτερέψει, τόνισε.

Η εκπρόσωπος του Schumacher είπε μόλις την περασμένη εβδομάδα ότι η προσπάθεια αφύπνισης του Michael συνεχίζεται και είπε ότι θα “πάρει όσο καιρό χρειαστεί”.

Πηγή: mirror.co.uk