Ταμάρα Έκκλεστον: Η κληρονόμος που σπαταλάει με ταχύτητες F1 (pics)


Κάνε τα ψώνια σου άνετα, γρήγορα, εύκολα στο Odelo! Κέρδισε 20€ στις πρώτες σου αγορές!

“Λοιπόν, πότε θα εκδοθεί η βιογραφία σας;” είχε το θράσος να ρωτήσει ένας δημοσιογράφος, το εμπορικό αφεντικό της Formula 1, τον Βρετανό πολυεκατομμυριούχο Μπέρνι Έκκλεστον. “Μια ημέρα μετά τον θάνατό μου. Και τα πρώτα αντίτυπα θα αποσταλούν στην εφορία”, απάντησε με καυστικό χιούμορ ο κροίσος που θα έκανε τα πάντα για να προστατεύσει την θηριώδη περιουσία του. Και αν όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδέσει το όνομά του με το σπορ που έχει άπειρους οπαδούς, δόξα, χρήμα, η κόρη του Ταμάρα, φαίνεται να είναι η καινούρια σταρ της οικογένειας, έχοντας πάρει μαθήματα διαχείρισης της εικόνας της στα πατρικά γόνατα μεν αλλά και σπατάλης.

Με πατέρα τον Μπέρνι και μητέρα Κροάτισα Σλαβίτσα, πρώην μοντέλο του Αρμάνι, τα έχει κληρονομήσει όλα: ομορφιά και χρήμα, τσαχπινιά και ματαιοδοξία. Στα τέλη Ιουνίου θα κλείσει τα 30 της χρόνια, έχοντας τον Τύπο στα πόδια της. Άλλωστε η καριέρα της ήταν σχεδόν αυτονόητη αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι οι δρόμοι ήταν ανοιχτοί. Ήδη έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις με δική της σειρά ριάλιτι, έχει φωτογραφηθεί γυμνή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το έχει ρίξει στην φιλανθρωπία, προσπαθώντας να αναπτύξει ένα ευαίσθητο κοινωνικό προφίλ. Ο,τι και να κάνει έχει τους προβολείς της δημοσιότητας στραμμένους επάνω της. Αντί όμως να δυσφορεί από την πίεση, μάλλον την απολαμβάνει και μαθαίνει να την χειρίζεται όλο και καλύτερα.

Η Ταμάρα έχει όλα τα κουσούρια που έχουν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα. Το αντιλαμβάνεται κανείς αν δει τι συμπεριλαμβάνεται στην περιουσία της. Ως γνήσια κόρη του πατέρα της, αγόρασε μια Φεράρι, μια Μπέντλεϊ και μια λευκή Ρεϊντζ Ρόβερ που γράφει στο καπό το όνομά της. Αγόρασε επίσης ένα σπα για να εξυπηρετούνται τα σκυλιά της, με μια ειδική μπανιέρα που κοστίζει ένα εκατομμύριο στερλίνες. Κέρασε τους φίλους της ποτά που κόστισαν 30.000 ευρώ. Της γυάλισε ένα σπίτι στο Κένσινγκτον, το οποίο ανακαίνισε και έβαλε μέσα έναν ειδικό κυλιόμενο διάδρομο για να βγαίνουν από την ντουλάπα οι δεκάδες τσάντες της. Κοντολογίς όσο εφευρετική να γίνει πάλι δεν θα καταφέρει να ξοδέψει τα 600 εκατομμύρια που βρίσκονται στον τραπεζικό της λογαριασμό αν και λέγεται ότι η συνολική περιουσία της οικογένειας πρέπει να είναι κοντά στα 2,5 δις.

Ο γάμος της έγινε το 2013 στην Ριβιέρα με 150 υψηλούς προσκεκλημένους (ανάμεσά ο Σον Κόνερι) και συνολικό κόστος 7 εκατομμύρια στερλίνες. Η Μαράϊα Κάρεϊ που τραγούδησε προς τιμήν των νεονύμφων πήρε αμοιβή 2,5 εκατομμύρια. Και ο Έλτον Τζον που έκανε φιλική εμφάνιση, πήρε ένα. Η νύφη και ο γαμπρός ήταν χαλαροί στην παραλία του Καπ Φερά, πίνοντας και γλεντώντας με τους φίλους τους. Πρόσφατα η Ταμάρα έγινε μητέρα και έβαλε τον σύζυγό της να τραβήξει τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της, τις οποίες ανέβασε στα social media. Και αμέσως μετά βγήκε ως υπέρλαμπρη καλλίγραμμη λεχώνα σε πόζες με μπικίνι.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν σε ένα πάρτι στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου συνοδευόταν από τον χρηματιστή σύζυγό της Τζεϊ Ρουτλαντ. Ο πατέρα της Ταμάρα και της Πέτρα (η μικρότερη της αδελφή) δεν είναι πάντοτε σύμφωνος με όλες αυτές τις ακρότητες και τις σπατάλες. Όμως αναγνωρίζει πως οι κόρες του αν και δεν προχώρησαν πολύ στις σπουδές τους, έχουν ένα είδος επιχειρηματικού ενστίκτου, τουλάχιστον στις αγορές των επαύλεων τους.

Τώρα σε ότι αφορά την “προφητεία” του ότι στο τιμόνι της F1 θα τον διαδεχθεί μία γυναίκα η Ταμάρα έχει δηλώσει σε συνέντευξη της κατηγορηματικά ότι σίγουρα δεν θα είναι αυτή. “Η ευθύνη είναι μεγάλη και δεν έχω τις ικανότητες να το κάνω. Θα ήταν λυπηρό για μένα να είμαι αυτό το άτομο που για αναιρέσει όλα αυτά που έχει κάνει ο πατέρας μου όλα αυτά τα χρόνια με την εκπληκτική δουλειά του. Θα οδηγούσα την κατάσταση σε χάος μέσα σε λίγες μόνο ώρες”.

Και στο τέλος θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα εκτός και αν η εφορία επισκεφθεί τον Μπέρνι, πριν από τον θάνατό του…

Πηγή: news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.