Απόβαση της Σουηδίας στην Κύπρο με ένα Volvo

{loadposition ba_textlink}

Η επίσημη παρουσίαση έγινε στις 2 Ιουλίου στον πανέμορφο ανοιχτό χώρο της Λεβέντιου Πινακοθήκης που εδράζει στην Λευκωσία, με οικοδεσπότη την CTC Automotive.

Η βραδιά ήταν εκπληκτική χάρη στον Διευθυντή Volvo κ. Δονάτο Δήμου, μα επίσης εκπληκτικό ήταν και το νέο Volvo xc90. Επιβλητικό στο μαύρο του χρώμα στην έκδοση Inscription.

 

 

 

Πλούσιο εσωτερικό με δερμάτινα καθίσματα, ηχοσύστημα 19 ηχείων της Bowers and Wilkins και στην κεντρική κονσόλα οθόνη Touchscreen 9 ιντσών. Στο εξωτερικό βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τις πληθωρικές ζάντες 21 ιντσών καθώς και με τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led που σχηματίζουν το σφυρί του μυθολογικού Thor μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα.

 

 

Το μοντέλο που είδαμε στην παρουσίαση ήταν στην έκδοση D5 που κρύβει κάτω από το καπό του κινητήρα Diesel 2 λίτρων και απόδοσης 225 ίππων.

Μιλώντας με τον General Manager Γιώργο Κοζάκο αναμένουμε 2 ακόμα εκδόσεις. Μια βενζινοκίνητη επίσης 2 λίτρων που θα αποδίδει 320 ίππους και την κορυφαία Υβριδική παρακαλώ έκδοση, η οποία σε συνεργασία με ένα ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει συνδυαστικά 400 ίππους.