F1 Driver : Jules Bianchi (1989 – 2015 )

{loadposition ba_textlink}

 

Τραγικό τέλος για τον οδηγό της F1 Jules Bianchi ήρθε την Παρασκευή το βράδυ, έπειτα από το ατύχημα που είχε ένα χρόνο πριν στην Ιαπωνική πίστα του Grand Prix στην Τριακοστή Τέταρτη εκκίνηση του.

Το ατύχημα συνέβη στις 5 Οκτωβρίου και ήταν σε κώμα μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Η άτυχη στιγμή έγινε όταν τράκαρε με το μονοθέσιο του και ουσιαστικά μπήκε κάτω από ένα τρακτέρ που είχε εισχωρήσει στην πίστα για να ρυμουλκήσει ένα άλλο μονοθέσιο.

Ο Jules Bianchi εκπροσωπούσε την Maroussia και ήταν εγγονός του Mauro Bianchi. O Mauro Bianchi ήταν τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία GT. Γονίδια βλέπετε.

Ενώ η ασφάλεια στην Φόρμουλα 1 είναι κορυφαία, πάντα υπάρχουν περιθώρια σφάλματος. Όπως και με το τρακτέρ της πίστας. Το μονοθέσιο του Bianchi κυριολεκτικά μπήκε από κάτω και ενώ το σώμα του ήταν προστατευμένο, το κεφάλι του δυστυχώς ήταν εκτεθειμένο. Ακόμα και με το κράνος των χιλιάδων ευρώ φτιαγμένο από ανθρακονήματα που τεχνολογικά είναι ότι πιο υψηλό υπάρχει, δεν ήταν επαρκές για τον άτυχο 25χρονο.

Η σύγκρουση στις 5 Οκτωβρίου, στα 25 του χρόνια, στην 34η εκκίνηση της καριέρας του και στον 43ο γύρο της πίστας. 

Στην δημοσιότητα το βίντεο από την σύγκρουση. Τρακτέρ – μονοθέσιο σημειώσατε 1.

Δείτε το Βίντεο: