Ψηφίστε Λιλλήκα λέει το επιτελείο του


Οι Κυπριακές Εκλογές μόνο στην EVOBET!

 Διαβάστε επίσης, “Οικολόγoι: Καλούν τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες” και “Εφημερίδες: «Κρίνει τις εκλογές το επόμενο 48ωρο»”.


To μήνυμα απηύθυνε ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Εκλογικού Επιτελείου Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος είπε επίσης, ότι «η ανατροπή δεν έρχεται με την αποχή και θα έρθει με τη συμμετοχή».

«Καλούμε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν ελεύθερα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν τον Γιώργο Λιλλήκα», είπε ο κ. Μιχαηλίδης. Σε δηλώσεις στο Κεντρικό Επιτελείο στην Λευκωσία, είπε, ακόμη, ότι «η πρωτοφανής δυναμική του Γιώργου Λιλλήκα, η οποία ενισχύθηκε τις τελευταίες μέρες και από την επιβεβαίωση του γεγονότος ότι η πρόταση Λιλλήκα για άμεση αξιοποίηση του φυσικού αερίου μέσω της προπώλησης μέρους του οικοπέδου 12, είναι υλοποιήσιμη και εφαρμόσιμη».

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «αναμφισβήτητα, η πρόταση Λιλλήκα για το φυσικό αέριο μπορεί να απαλλάξει την Κύπρο και το λαό μας από το μνημόνιο, την ανεργία, τη δυστυχία και την ανέχεια» και “τεκμηρίωσε την εκτίμησή του αυτή, λέγοντας ότι «η πρόσφατη αποκάλυψη της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εταιρείες/κολοσσούς του εξωτερικού για προαγορά φυσικού αερίου, πείθει και τον πλέον δύσπιστο πολίτη και αφήνει εκτεθειμένους αυτούς που λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων επέμεναν ατεκμηρίωτα στην απόρριψη της πρότασης ελπίδας και ανάπτυξης του Γιώργου Λιλλήκα».

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «οι πολίτες έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε τη χώρα μας από τα σημερινά αδιέξοδα, να παραμείνουμε οικονομικά και πολιτικά ανεξάρτητοι για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τη διασύνδεση του δανείου της τρόικας με τη διαδικασία λύσης του Κυπριακού».

Πρόσθεσε ότι «οι πολίτες έχουμε τη δυνατότητα, μέσω μιας διεκδικητικής πολιτικής, να κάμψουμε την τουρκική αδιαλλαξία και να ανοίξουμε το δρόμο προς μια λύση που θα ανατρέπει τα δεδομένα της εισβολής και της κατοχής και θα διασφαλίζει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και όλες τις δημοκρατικές ελευθερίες των νομίμων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Καταλήγοντας, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι ώρες πριν την κάθοδο των πολιτών για να αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «είναι σε πλήρη δράση και κινητοποίηση, τόσο το κεντρικό εκλογικό επιτελείο όσο και τα επαρχιακά επιτελεία αλλά και οι εκατοντάδες εθελόντριες και εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ