Αγοράκι υποστηρίζει ότι είναι η μετενσάρκωση γυναίκας που πέθανε σε φωτιά το 1993

O 5χρονος Λουκ Ρούελμαν υποστηρίζει ότι είναι η μετενσάρκωση μιας αφροαμερικανής γυναίκας, που πέθανε το 1993, όταν ξέσπασε φωτιά σε ξενοδοχείο. Ο 5χρονος μαζί με την οικογένεια του εμφανίστηκαν στην εκπομπή «The Ghost Inside My Child» που ερευνά μεταφυσικά φαινόμενα.

Η μητέρα του μικρού, η Έρικα, είπε πως ο Λουκ σε ηλικία δύο ετών άρχισε να υποστηρίζει ότι τον λένε Παμ και ότι στο παρελθόν ήταν γυναίκα.

«Μια μέρα γύρισε πως το μέρος μου και μου είπε “λοιπόν, παλιά ήμουν η Παμ αλλά πέθανα και ανέβηκα στον παράδεισο. Είδα τον Θεό και τελικά, ο Θεός με έστειλε πίσω και ήμουν το μωρό που ονομάσατε Λουκ”» περιέγραψε η μητέρα του 5χρονου.

Επίσης, ανέφερε ότι ο γιος της είπε πως «όταν ήμουν κορίτσι, είχα μαύρα μαλλιά».

Τελικά, η μητέρα του έμαθε για μια γυναίκα που την έλεγαν Παμ Ρόμπινσον και πέθανε μαζί με άλλα 18 άτομα σε φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Paxton Hotel του Σικάγο το 1993.

Η Έρικα τελικά αποφάσισε να επικοινωνήσει με την οικογένεια της Παμ και ανακάλυψε κάποιες περίεργες ομοιότητες με τον γιο της, όπως την αγάπη τους για τον Στίβι Γουόντερ και το πιάνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής έδειξαν φωτογραφίες στον 5χρονο και κατάφερε να αναγνωρίσει ποια είναι η Παμ Ρόμπινσον.

Πηγή: ethnos.gr