Μέχρι τώρα χλιμιντρίζαμε, τώρα είμαστε και σκατοφάγοι (vid)

 


Διαβάστε επίσης: Η ΑΤΗΚ στην Deutsche Telekom… και… ΙΚΕΑ Κύπρου: Δεν έχουμε μολυσμένα ταρτάκια


 

 Για να μπουν στη διατροφική αλυσίδα και βακτήρια που προέρχονται από κόπρανα, απορρίμματα ανθρώπου, σημαίνει πως υπήρχε εγκληματική ανθρώπινη αμέλεια.

Και σημειώστε πως αυτή η ιστορία με τα κωλοβακτηρίδια στα γλυκά, προέκυψε μετά από την ιστορία με το αλογίσιο κρέας, το οποίο εν αγνοία των Ευρωπαίων μπήκε στη διατροφική τους αλυσίδα για τα καλά (το γλυκό “έδεσε” για να μην πω τι άλλο “έδεσε”).

Το θέμα με το κρέας αλόγου εμπεριείχε μόνο δόλο. Το πούλαγαν κάποια εξυπνοπούλια σαν μοσχαρίσιο (με το οποίο προσομοιάζει), γιατί είναι κατά  ¼ φθηνότερο!

Μέχρι τώρα χλιμιντρίζαμε, λοιπόν, τώρα είμαστε και σκατοφάγοι, μπορούμε να πούμε καλαμπουρίζοντας. Είναι για καλαμπούρι, όμως, η όλη ιστορία; Νομίζω πως όχι, έστω κι αν προσεγγίζουμε υπό χιουμοριστικό πρίσμα την υπόθεση.

Νομίζω πως όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν δεν υπήρχε κατάπτωση των ηθών. Πλέον έχουμε ένα νέο φαινόμενο παγκοσμίως. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους και είναι αδίστακτοι στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν. Θυσιάζουν όλες τις ηθικές αρχές και αξίες στο βωμό της προσωπικής τους επιβίωσης. 

Μοιραία, λοιπόν, βιώνουμε τέτοια φαινόμενα, όπως οι μολυσμένες τροφές. Βλέπετε, η εξολόθρευση του πλησίον μας, πλέον είναι ένα φαινόμενο που δεν προκαλεί αίσθηση. 

Κι άντε να αδικήσεις όσους θυμούνται τις γραφές και την αποκάλυψη του Ιωάννη, σύμφωνα με τον οποίο «θα έχουμε αφθονία αγαθών, αλλά δεν θα μπορούμε να φάμε και να πιούμε τίποτα…».

Υ.Γ. Με αυτό το νέο διατροφικό σκάνδαλο, αναπόφευκτα το μυαλό μου πήγε στην ιστορία με τον Ιάπωνα επιστήμονα που κατάφερε να κάνει κρέας από… σκατά (με το μπαρδόν). Τότε είχαμε σχολιάσει το θέμα (27/06/2011) σημειώνοντας: «Ο Ιάπωνας καθηγητής Ικέντα πέτυχε τη δημιουργία τεχνητού κρέατος, εξάγοντας την πρωτεΐνη που εμπεριέχεται στα περιττώματα. Και είναι ιδιαίτερα περήφανος, γιατί πιστεύει ότι έτσι θα απαμβλυνθεί το πρόβλημα της πείνας στον πλανήτη. Συγχωρείστε με για το σχόλιο, αλλά σε μια φάση θα τρώμε σκατά κυριολεκτικά! Μέχρι τώρα τα τρώγαμε μεταφορικά…».

Δείτε και το σχετικό video για να καταλάβετε πώς παρασκευάζεται το… κρέας: