Άστρο λαμπρό την οδηγεί…

Το νέο μοντέλο θα είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα που θα φορέσει το νέο εξακύλινδρο διαμάντι με τον κωδικό. Το οποίο προορίζεται παρακαλώ και για την ναυαρχίδα Mercedes S-Class Coupe.

Ο νέος βενζινοκινητήρας θα διαθέτει τρία λίτρα χωρητικότητας και θα συνδυάζεται με turbo το οποίο θα υιοθετεί έναν ηλεκτρικό σε λειτουργία κομπρέσσορα, για λιγότερες δυνατές απώλειες και αστείρευτη ισχύ σε όλο το φάσμα των στροφών.

Η Mercedes AMG E50 Coupe θα αποδίδει 450 απροκάλυπτους ίππους, οι οποίοι θα αναλάβουν να χτίσουν τη σέξι πλευρά της στο δρόμο, εκτός φυσικά από την εκλεπτυσμένη εμφάνιση, που προάγει επιδοκιμασίες από χιλιόμετρα…

Το νέο γερμανικό κουπέ θα σφύζει από τεχνολογίες αιχμής, ενώ σύμφωνα με την εταιρία, έχει οριστεί να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2017.

Το κερασάκι στην τούρτα θα είναι η τετρακίνητη Mercedes AMG E50 4Matic, η οποία θα ανοίξει την αυλαία των εκτεταμένων εορτασμών για την 50η επέτειο της μάρκας AMG, το επόμενο έτος.

Πηγή newsauto.gr