Γευσιγνωσία Κρασιού στην Πάφο

{loadposition ba_textlink}

Με επιτυχία στέφθηκε η δεύτερη γευσιγνωσία κρασιού που πραγματοποιήθηκε στο γαστρονομικό κέντρο Πάφου, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε το οινοποιείο “Σιούφας” και τα προϊόντα του.

Εκ μέρους του ΣΙΚΑΠ, που διαχειρίζεται το γαστρονομικό κέντρο, μίλησε, στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτος Θρασυβούλου , ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους καθώς και το οινοποιείο “Σιούφας” .

Ο κ. Θρασυβούλου κάλεσε τους επαγγελματίες και τους Κυπρίους γενικότερα να προτιμούν το κυπριακό κρασί και να το προβάλλουν όσο μπορούν και στους τουρίστες.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας του Δ. Πάφου που παρέστη στην εκδήλωση Δρ Φυλακτής Κωνσταντινίδης συνεχάρη τον ΣΙΚΑΠ για την έναρξη της λειτουργίας του γαστρονομικού κέντρου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής θα πετύχει τον σκοπό για τον οποίο το γαστρονομικό Κέντρο έχει δημιουργηθεί.

Η προσπάθεια είπε ο κ. Κωνσταντινίδης έγινε με Ευρωπαϊκά προγράμματα ενώ ο Δήμος έχει – όπως ανέφερε- αναθέσει στο ΣΙΚΑΠ τη λειτουργία του κέντρου.

Βρισκόμαστε συνέχισε στα αρχικά στάδια αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο .

Σκοπός μας κατέληξε, είναι να βοηθήσουμε την τοπική παραγωγή, τους ανθρώπους του τόπου μας , τα προϊόντα του τόπου μας για το καλό της Κύπρου.

Οι παρουσιάσεις των τοπικών προϊόντων στο γαστρονομικό κέντρο θα συνεχιστούν, ενώ σύντομα ξεκινούν και οι παρασκευές τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων.

Πηγή: KYΠΕ