Λεμεσός: Κουκουλοφόροι μπήκαν σε σωματείο και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά… Έστειλαν στο νοσοκομείο πολίτες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό, μετά την επίθεση περίπου 20 κουκουλοφόρων εναντίον θαμώνων σωματείου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο προσώπων. Ένας εκ των δύο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Μέλη της Αστυνομίας, που μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, συνέλαβαν ένα πρόσωπο.

Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 11.20μ.μ., όταν ομάδα κουκουλοφόρων που κρατούσαν ρόπαλα, εισήλθαν σε σωματείο που βρίσκεται στη Λεμεσό και επιτέθηκαν σε θαμώνες του σωματείου, που έφεραν διακριτικά συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, με την άφιξη των οποίων οι επιτιθέμενοι τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τα εν λόγω πρόσωπα και κατάφεραν να ανακόψουν και να συλλάβουν ένα εξ αυτών για αυτόφωρο αδίκημα. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 20χρονο, κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε μία κουκούλα και μία σκισμένη φανέλα. Ο 20χρονος ήταν τραυματισμένος στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε έφερε θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. Εντός του συλλόγου εντοπίστηκαν δύο τραυματισμένα πρόσωπα, ηλικίας 24 και 30 ετών. Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, ενώ βρίσκονταν στον εν λόγω σύλλογο για φαΐ, φέροντας φανέλες της ομάδας τους, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι τους κτύπησαν και έκλεψαν τη φανέλα του 24χρονου.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως διαπιστώθηκε ο 30χρονος φέρει θλαστικά τραύματα, εκδορές και μώλωπες και κρατήθηκε για νοσηλεία. Ο 24χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει ενδοκρανιαία αιμορραγία και πολλαπλά κατάγματα μετωπιαίου οστού και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πέραν των τραυματισμών, από την επίθεση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στο σύλλογο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

πηγή: ΠΟΛΙΤΗΣ