Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι!-H επέμβαση στην κάμερα του 24H!

ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΟΥ

Μπροστά στα μάτια μας λοιπόν και σε μόνο μερικά λεπτά, χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία μικροβελόνων ραδιοσυχνοτήτων  «intracel solution», της Jeisys.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο γιατρός, η αναζωογόνηση του δέρματος γίνεται με ένα πολύ απλό και γρήγορο τρόπο, με την τεχνολογία Fractional, σε συνδυασμό με μικροβελόνες εκπομπής ραδιοσυχνοτήτων (RF), γεγονός που προκαλεί αυξημένη αποτελεσματικότητα με μειωμένη αίσθηση πόνου.

Με τη γρήγορη διείσδυση μικροβελόνων με μόνωση χωρίς την θερμική καταστροφή της επιδερμίδας, δημιουργεί κανάλια τα οποία επουλώνονται και εκπέμπει υψηλής έντασης παλμό ραδιοσχυνοτήτων στους στοχευμένους εσωτερικούς ιστούς.

Οι γυναίκες έχουν πλέον ελπίδα σε σχέση με τις πλαστικές εγχειρήσεις και το θέμα του λίφτινγκ αφού θα μπορέσουν να το καθυστερήσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτή τεχνολογία  με διπολική λειτουργία ενεργεί σε διαφορετικές στοιβάδες δέρματος, παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα στο lifting προσώπου, την ανανέωση του δέρματος, τους διευρυμένους πόρους και την ακμή. Με την μονοπολική λειτουργία και την μη επεμβατική κεφαλή στοχεύει με ακρίβεια τις μεγάλες αλλοιώσεις του δέρματος. Το σύστημα εξειδικεύεται στο lifting, στη σύσφιξη και στη βελτίωση της υφής του.

Ας αφήσουμε όμως το video να μιλήσει. Πιστέψτε μας, αξίζει να δείτε τη διαδικασία:

 


Λίφτινγκ – Μιχαηλίδης από 24hcomcy