Ο Δήμος Έγκωμης διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων & Τουρνουά φούτσαλ για στήριξη του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες»

Ο Δήμος Έγκωμης διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Σκύλων

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ

 Μια ξεχωριστή ημέρα αφιερωμένη στους φιλόζωους και τα παιδιά διοργανώνει την Κυριακή 1η Μαΐου ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεργασία με τον Χώρο Προσωρινής Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων, τη φιλοζωική οργάνωση SIMBA Animal Aid Cyprus και την Κτηνιατρική Κλινική της δρος Χριστίνας Πουαγκαρέ. Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Dee Jay.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σκύλων, που βρίσκεται εντός του Πάρκου Ολυμπιάδος 2004 (λεωφόρος Λυκαβηττού) από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Με το σύνθημα «Υιοθετώ, δεν αγοράζω. Στειρώνω, δεν ζευγαρώνω. Μέχρι ν’ αδειάσουν τα κλουβιά!» ο Δήμος Έγκωμης προωθεί την υιοθεσία και τη στείρωση, ώστε να μειωθούν τα αδέσποτα και κάθε σκυλάκι να ζει στη θαλπωρή μιας οικογένειας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Υιοθεσία σκύλων
  • Τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης (microchip) στην ειδική τιμή των 10 €
  • Φουσκωτό και τρίκυκλα ποδηλατάκια για τα παιδιά
  • Ζωγραφική προσώπου και παζαράκι από τη φιλοζωική SIMBA Animal Aid Cyprus
  • Live Link από τον ραδιοφωνικό σταθμό Dee Jay

Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσκληση Adoption Day-Ημέρας υιοθεσίας 2022

Τουρνουά φούτσαλ Δήμου Έγκωμης

για στήριξη του ιδρύματος «Μικροί Ήρωες»

 Ο Δήμος Έγκωμης και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Έγκωμης διοργανώνουν Τουρνουά Φούτσαλ για στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Μικροί Ήρωες», το Σάββατο 30 Απριλίου στις 2:00 μ.μ. στα γήπεδα φούτσαλ του σωματείου Ε.Θ.Α. Έγκωμης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους άνω των 14 ετών, με στόχο την προώθηση της άσκησης και ενός υγιούς τρόπου ζωής. Πέραν τούτου, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού το ποσό που θα εισπραχθεί από τα δικαιώματα συμμετοχής των ομάδων (50 € ανά ομάδα) θα δοθεί στο ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», το οποίο στηρίζει ψυχολογικά και οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται μέχρι 28 Απριλίου στα ακόλουθα τηλέφωνα 22-464796, 22-453800 και 99-216644 ή ηλεκτρονικά στο  [email protected]

ΔΤ2022.06 – Τουρνουά φούτσαλ