Ποιοι ράβουν κουστούμια για Υπουργοί

 

Τσάρος της κυπριακής οικονομίας θα είναι όπως δείχνουν ο Μιχάλης Σαρρής. Όμως ο νομπελίστας Πισσαρίδης θα έχει την Προεδρία της Ομάδας που ουσιαστικά θα καθορίζει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Η θέση του Υπουργού Εξωτερικών φαίνεται πως έχει κλειδώσει και θα είναι ο Ιωάννης Κασουλίδης. Την θέση του θα πάρει ο Χρίστος Στυλιανίδης ωστόσο το όνομά του παίζει για Υπουργός Εσωτερικών.

Υπουργός Δικαιοσύνης φαίνεται πως θα είναι ο Ιωνάς Νικολάου. Μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Τάσος Μητσόπουλος καθώς από την μία υπάρχουν τα σενάρια που τον τοποθετούν Υπουργό παιδείας ή κυβερνητικός Εκπρόσωπος και από την άλλη το σενάριο να διεκδικήσει την Προεδρία του κόμματος.

Ονομάτα προς υπουργοποίηση ακούγονται ότι θα είναι ο Λευτέρης Χριστοφόρου και ο Σωκράτης Χάσικος και Στέλλα Κυριακιδού και από ΔΗΚΟ οι Κυριάκος Κενεβέζος και Φώτης Φωτίου και η Αθηνά Κυριακίδου.

Από προσωπικότητες ευρείας αποδοχής, ακούγονται τα ονόματα του επιστημονικού διευθυντή του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Δρ. Φίλιππου Πατσαλή, καθώς και του δικηγόρου και καθηγητή Δρα Γιώργου Παμπορίδη.