Τεράστιο θέμα: Δεν τον άφησαν από Λήδρας Πάλας αλλά πήγε στην Αρένα!

Περίπτωση Τούρκου ο οποίος είναι παντρεμένος με τουρκοκύπρια και στον οποίο δεν επιτράπει να περάσει μαζί με άλλους οπαδούς από το Λήδρα Πάλας αλλά κατάφερε και πήγε στην Αρένα για το Φενέρ-ΑΕΚ αποκαλύπτει με στοιχεία και φωτογραφίες η standardkibris. Θέμα σοβαρό το οποίο χρήζει σαφώς άμεσης διερεύνησης από τους αρμόδιους.

Είναι γνωστό πως ξεκαθαρίστηκε ότι όποιος έχει έγκυρο εισιτήριο με το οποίο μπορεί να αποδείξει ότι είναι Τουρκοκύπριος θα του επιτρεπόταν να περάσει από το σημείο διέλευσης και να επιβιβαστεί στα λεωφορεία προς Λάρνακα.

Όσοι είχαν περάσει παλαιότερα προς την Ελληνοκυπριακή πλευρά, θα ήταν στο σύστημα και δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Εάν δεν ήταν στο σύστημα, θα έπρεπε να φέρουν κάποια απόδειξη ότι είναι Τουρκοκύπριοι (όπως πιστοποιητικό γέννησης) και θα τους επιτρεπόταν η είσοδος.

Ο Doğan İnal (γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη), ο οποίος παντρεύτηκε Τουρκοκύπρια το 1996 και έχει υπηκοότητα του ψευδοκράτους από το 1998, παρέδωσε πρώτα το εισιτήριό του και στη συνέχεια την ταυτότητά του στον αξιωματικό στο σημείο διέλευσης.

ΑΠΟΕΛ43

Όπως φαίνεται από το εισιτήριο το οποίο δημοσιεύει η standardkibris έχει στο κάτω μέρος το όνομά του, ενώ αναφέρει ότι είχε πάει πολλές φορές στη “Νότια Κύπρο”.

Ο Doğan İnal έδειξε στον αξιωματικό όλα όσα απαιτούνταν, συμπεριλαμβανομένου του πιστοποιητικού γάμου.

«Δεν μπορείς να περάσεις» του είπαν.

φφφΟ Doğan İnal γύρισε πίσω και πήγε στο οδόφραγμα της Λήδρας αφού πρώτα όπως αναφέρει το δημοσίευμα έβγαλε τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ.

“Αγόρασε άλλο μπλουζάκι 10 ευρώ και το φόρεσε. Περπάτησε… Παρέδωσε την ταυτότητά του στον Ελληνοκύπριο αξιωματικό του σημείου ελέγχου στο Lokmacı (Λήδρας). Συναλλαγή χωρίς ταλαιπωρία. Με τα πόδια έφτασε στο Λήδρα Πάλας από τα Νότια. Μπήκε στο λεωφορείο… Πήγε στη Λάρνακα και είδε τον αγώνα“!

Προκύπτει σειρά ερωτημάτων μέσα από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ το οποίο περιέχει ισχυρά ντοκουμέντα. Οι αρμόδιοι έχουν τον λόγο.

Από kerkida.net